İlginç Zeptopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 62 23 Nisan 2023 #1 Bu küçüklüğümden beri var. Ya peçete ya da kağıdı sakız gibi çiğniyorum. Kağıtta ne varki vücut onun eksikliğini kağıt çiğneyerek kapatmaya çalışıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2023
Bu küçüklüğümden beri var. Ya peçete ya da kağıdı sakız gibi çiğniyorum. Kağıtta ne varki vücut onun eksikliğini kağıt çiğneyerek kapatmaya çalışıyor?
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #2 Hocam bir tane odun alın onu kemirin.
GTA Carl Johnson Picopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 398 Yer Hollanda 23 Nisan 2023 #3 İleride sağlık problemleri ile uğraşırsınız.
İlginç Zeptopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 62 23 Nisan 2023 #4 12 taklalı Bmw E60 dedi: Hocam bir tane odun alın onu kemirin. Genişletmek için tıkla... Hocam eskiden canım ahşap çekiyordu. Aklıma getirdiniz . GTA Carl Johnson dedi: İleride sağlık problemleri ile uğraşırsınız. Genişletmek için tıkla... Yok hocam çiğniyorum sadece. Alışkanlık mıdır nedir farkında olmadan oluyor bir de.
12 taklalı Bmw E60 dedi: Hocam bir tane odun alın onu kemirin. Genişletmek için tıkla... Hocam eskiden canım ahşap çekiyordu. Aklıma getirdiniz . GTA Carl Johnson dedi: İleride sağlık problemleri ile uğraşırsınız. Genişletmek için tıkla... Yok hocam çiğniyorum sadece. Alışkanlık mıdır nedir farkında olmadan oluyor bir de.
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #5 İlginç dedi: Hocam eskiden canım ahşap çekiyordu. Aklıma getirdiniz . Genişletmek için tıkla... Bende tırnak yiyorum, şuan 6 tane parmağımda tırnak yok, kendim çıkartıyorum. Babam hep der, sana bir odun alıcam onu kemir der.
İlginç dedi: Hocam eskiden canım ahşap çekiyordu. Aklıma getirdiniz . Genişletmek için tıkla... Bende tırnak yiyorum, şuan 6 tane parmağımda tırnak yok, kendim çıkartıyorum. Babam hep der, sana bir odun alıcam onu kemir der.
İlginç Zeptopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 62 23 Nisan 2023 #6 12 taklalı Bmw E60 dedi: Bende tırnak yiyorum, şuan 6 tane parmağımda tırnak yok, kendim çıkartıyorum. Babam hep der, sana bir odun alıcam onu kemir der. Genişletmek için tıkla... Kağıt çiğnediğimi babam bilmiyor ama aynısını derdi kesin.
12 taklalı Bmw E60 dedi: Bende tırnak yiyorum, şuan 6 tane parmağımda tırnak yok, kendim çıkartıyorum. Babam hep der, sana bir odun alıcam onu kemir der. Genişletmek için tıkla... Kağıt çiğnediğimi babam bilmiyor ama aynısını derdi kesin.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.002 Makaleler 1 Çözümler 45 23 Nisan 2023 #7 Millet çok değişik ya. Normal değil yaptığınız. Bir psikoloğa gözükün takıntı ilacı verir.
İlginç Zeptopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 62 23 Nisan 2023 #8 die dedi: Millet çok değişik ya. Normal değil yaptığınız. Bir psikoloğa gözükün takıntı ilacı verir. Genişletmek için tıkla... Takıntıyla ilgili değil. Farkında olmadan oluyor ve genelde nadiren oluyor.
die dedi: Millet çok değişik ya. Normal değil yaptığınız. Bir psikoloğa gözükün takıntı ilacı verir. Genişletmek için tıkla... Takıntıyla ilgili değil. Farkında olmadan oluyor ve genelde nadiren oluyor.
GTA Carl Johnson Picopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 398 Yer Hollanda 23 Nisan 2023 #9 İlginç dedi: Hocam eskiden canım ahşap çekiyordu. Aklıma getirdiniz . Yok hocam çiğniyorum sadece. Alışkanlık mıdır nedir farkında olmadan oluyor bir de. Genişletmek için tıkla... Sınav notlarını yiyin. En azından yüksek not alırsınız.
İlginç dedi: Hocam eskiden canım ahşap çekiyordu. Aklıma getirdiniz . Yok hocam çiğniyorum sadece. Alışkanlık mıdır nedir farkında olmadan oluyor bir de. Genişletmek için tıkla... Sınav notlarını yiyin. En azından yüksek not alırsınız.
İlginç Zeptopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 62 23 Nisan 2023 #10 GTA Carl Johnson dedi: Sınav notlarını yiyin. En azından yüksek not alırsınız. Genişletmek için tıkla... Lisede sınav kağıdının köşesini yediğim için puan kırmıştı hoca.
GTA Carl Johnson dedi: Sınav notlarını yiyin. En azından yüksek not alırsınız. Genişletmek için tıkla... Lisede sınav kağıdının köşesini yediğim için puan kırmıştı hoca.