Ne kadar güzel bir psikolojik bozukluk.Benim ağzıma attığımda gelmedi lakin arkadaşım kendi çiğnediğinde geldiğini vurguluyor.
Ne kadar güzel bir psikolojik bozukluk.Benim ağzıma attığımda gelmedi lakin arkadaşım kendi çiğnediğinde geldiğini vurguluyor.
Bilmiyorum belki de dediğiniz gibidir.PTSD var mı sende? Travma sonrasında insanlar içindeki boşluğu doldurmak için bu tarz "alışkanlıklara" yönelebiliyor. Ben de sürekli giydiğim tişörtlerin yakasını ısırırdım. Artık isteğim dışında oluyordu. Fark etmiyordum bile. Bu tarz alışkanlıklar ve takıntılar genelde duygusal boşluklarla ilintilidir. Hayat kaliteni etkiliyorsa bir profesyonelle bu konu hakkında konuşman yararına olacaktır.
Bence de ekmeğin arasına koy ye. Biraz karın ağrısı yaratsa da değer.Ne kadar güzel bir psikolojik bozukluk.
Nerde o eski sabunlar.Ben de kalıp sabun yerdim. Kokusu beni tahrik ederdi. Ah ulan, eski sabunların tadı bir başkaydı.
MidemdeNerde o eski sabunlar.
Afiyet olsun.Midemde.
Benimde arkadaş vardı ama o bütün kağıt yerdi bir kere bile hocaya yakalanmamak için bildiğin yarım kağıt yedi.Bu küçüklüğümden beri var. Ya peçete ya da kağıdı sakız gibi çiğniyorum.
Kağıtta ne varki vücut onun eksikliğini kağıt çiğneyerek kapatmaya çalışıyor?
Bir keresinde sinirli bir ânımda tüm kağıdı mideye indirdim ama sonrasında tuvaletten çıkamadım.Benimde arkadaş vardı ama o bütün kağıt yerdi bir kere bile hocaya yakalanmamak için bildiğin yarım kağıt yedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.