Kağıt Üstünde Sistem Toplamak...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öneri veren arkadaşın bu konuyu okurken cevap yazamadığı için sinir krizi geçirdiğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

O yüzden bu gibi durumlarda "söz hakkı" dediğimiz olayın olması gerekirdi. En azından bir özür ve kendini açıklayamamanın verdiği duyguyu bizzat kendim bilirim.

"Kardeşim sen foruma katkı sağladın ama olsun en azından yine de ban atalım bir sana"

Sen de banın açılınca kendini kanıtla.

Heh, ne de olsa yazılanlar yazıldı.

Söz uçar, yazı kalır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dünya bile kutuplara bölünmüş iken insanlar nasıl bölünmesin?
Çoğunluk olarak aynı fikirde olunmayabilir. İnsanın doğasında var. Karşı çıkabilirsiniz. Eleştirebilirsiniz. Buraya kadar sorun yok. İstersen yerden yere vur. Gene sorun yok.

Bu durum sisli havada öndeki araca güvenip gazlamaya benziyor. Öndeki aracın görüş mesafesiyle, senin görüş mesafen aynı. Peki fren mesafen aynı mı? Muhtemelen olmayacaktır. Onun fren yaptığını görüp, reaksiyon vermen ortalama 1-2 saniye. Özdeş araçlar bile olsa fren mesafen uzadı. Geçmiş olsun.

O kaza yaparsa sen dünden yaparsın. Buradaki eleştireler böyle. Kişisel değil, toplanarak yapılmış gibi. Aynı yansımayı ülke siyasetinden görüyoruz. Öyle bir nefret aşılanmış topluma...

Öndeki fanlar ile egzoz fanı arkada çoklayıcıyla birleştirip tekrar kabloyu üst köşeden gözükmeden anakarta takmak... Şöyle bir durum...
Eki Görüntüle 2022662
Kesinlikle çok doğru hatta size şu anki halini atacağım.

Kesinlikle çok doğru hatta size şu anki halini atacağım.
Fan çoğaltıcının kablosu beyaz olsaydı bir tık iyi olabilirdi de çok sallamadım. Af120'nin kablolarını yukarıdan versem bile bir türlü yetişmiyordu o yüzden önden direkt bağlantısını yaptım ama güzel fan yerim.

Öneri veren arkadaşın bu konuyu okurken cevap yazamadığı için sinir krizi geçirdiğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
@Prime777 İçinden geçenler...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sayfalarca yorum okuduktan sonra en mantıklı yorum bu olmuş. Madem Gigabyte anakart bu kadar önerilmemiş, videoları çekilmiş ama neden sponsorlu sistemde Gigabyte anakart kullanılmış?

Arkadaşı çok fazla konuda çok fazla kişiye yardımcı olduğunu gördüm gerek bütçe aşar mı, aşmaz mı, monitör dahil mi değil mi çok seçenekli öneriler yaptığına şahit oldum yani bilgisayar toplama kategorisini sırtlayıp götürüyor desem abartı olmaz her halde. Bu arkadaşı sırf böyle bir olay yüzünden forumdan soğutursanız size geçmiş olsun 40 bin liralık sistemlere 3060 Ti önerenler üşüşür sonra o kadar harcanan paraya üzülürsünüz o kadar umrunuzda ya hani(!)

Prime777'ın içinde ki duyguları, bir tek gvc pain in the kabir tarif edebilir..

Düşmez kalkmaz bir Allah. Burada binlerce beyin var. Kendi lafıyla çelişen ve kendi lafına rağmen Gigabyte anakart kullanana ne demek lazım? Hiçbir şey diyemezler. Çünkü forum yalakası olmuş bazı savunanlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…