Yetişkin birisi olsa ihtimal verebilirim ancak 16 yaşındaki birine internet üzerinden bu kadar yüklenmek pek de hoş bir anı bırakmaz insanda.
Forumu bırakacak bir durum göremiyorum aslında. Yaptığı önerilerin çoğuna baksak, benim de beğeni tepkisi eklediğimi görürüz. Yani, genel olarak önerileri mantıklı biri. Bir kerelik dalgınlığına gelmiş veya birkaç konu ile ilgilenme çabasında, daha çok yardım etme çabasındayken bazı şeyleri kontrol etmeyi atlamış olabilir. Burada, satın alan kişi de hatalı, kayıtsız şartsız güvenmiş mesajlara.Sosyale çıkarsız katkı vermeye çalışan bir üyeyle dalga geçmek hiç hoş değil. Mesaj sayısıda az buz değil yani. Emekçi bir üye kaybetti sosyal.
Dostum kim kimin önüne geçsin? Benim gözlemlediğim kadarıyla, maalesef konu açılış amacına hizmet ediyor.
Böyle bir konunun bu şekilde açılması dahi utanç kaynağı olmalı. Bu konuyu açan kişi alelade bir üye değil Technopat markasının yüzü ve bu forumun yöneticilerinden biri.
Forumu bırakacak bir durum göremiyorum aslında. Yaptığı önerilerin çoğuna baksak, benim de beğeni tepkisi eklediğimi görürüz. Yani, genel olarak önerileri mantıklı biri. Bir kerelik dalgınlığına gelmiş veya birkaç konu ile ilgilenme çabasında, daha çok yardım etme çabasındayken bazı şeyleri kontrol etmeyi atlamış olabilir. Burada, satın alan kişi de hatalı, kayıtsız şartsız güvenmiş mesajlara.
Ama, daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi, sabah akşam burada hayatsız gibi takılmaya, konuya ilk cevap verme yarışına girmeye gerek yok. Burada aldığımız beğenilerin hayatımıza bir etkisi yok. Derslerinize çalışın liseliler, ortaokullular; sonradan pişman olmayın. Evet, akademik başarı her şey değil ama çoğu şey akademik başarıdan geçiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.