Kağıt Üstünde Sistem Toplamak...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok uzun bir süre İntel'in işlemcisini dahi hatırlayamadığım Asus marka bir laptop kullandım, yakın zamanda ise 4050 laptopa geçiş yaptım. Teknoloji gerçekten zevk alana her yönden takip edilesi bir konu lakin malum sebepler dolayısıyla her konuda haşır neşir olamıyoruz.
@Yaratıcıbirşey Benim sistemim eski. Bakalım ne kadar daha çilemi çekecek?

Sistemim;
Eki Görüntüle 2022211

Sabit Disk: 1 TB (Markası aklımda değil.)

Recep abinin bilgi birikimi belli. Sadece birikim değil uzun yılların tecrübesi de var üzerinde. Onun bilgisiyle burdaki herhangi bir üyenin bilgisi arasında fark vardır. O yüzden bu konu üzerinden kırıcı olmaya lüzum yok. Ezberi öneri yapmak ne kadar yanlışsa bu da o kadar yanlış.

Bizimki de kuyruk acısı zamanında forumda olmasa da normal hayatımda neredeyse patlayacak duruma gelmiştik. Sağ olsun bir abi vardı da o yardımcı olmuştu arkadaşıma.

13-14 yaşındaki çocukların burada 8-9 saat mahalle bilgisayarcılığı yapmak yerine ders çalışmaları daha hayırlarına olur ama tabi herkesin kendi kararı.
O yaşlardaki çocukların sürekli oyun oynamak ve Sosyal'de zaman geçirmek yerine derslerine önem vermesi gerektiğini belirttiğimde genelde linç girişimi başlar. Bu linç benim umrumda oluyor mu, hayır zira bu konuda netim ve gelen "saçma" eleştirileri kaale almıyorum.

Her zaman derim. 10 yıl önceki 13-17 yaş grubuyla, şimdiki 13-17 yaş grubu aynı değil! Zaman ilerledikçe bu yaş grubundaki kalite düşüyor.

Ezberci, günü kurtarma derdinde oluyor birçoğu maalesef.

Forumda sistem tavsiyeleri konularına uzuun süre ara verdiğime üzüldüm açıkçası.

15 16 yaşındayken bu forumda aktiftim, o zamanlar için ekstrem sayılabilecek bütçelerde bile tavsiyeler verdim, zerre sorun yaşamadım.

Yaşın daha genç olduğu için @Prime777 umarım bu sana alacağın ve öğreneceğin bir ders olmuştur. Başkasının parasını kağıt üstünde harcamanın kolay olmadığını da öğrenmiş oldun bu sayede.

Recep Hocam size de ayrı teşekkür etmem gerekiyor, forumdaki üyelerin hatalarını sorumluluk alıp, düzeltmeye çalıştığınız için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…