Böceklerden çok korkarım ben. Görünce çığlık atar, ev içerisinde koştururum. Ek olarak aşırı iğrenirim. Midemi bulandırmaz ama denemeden bilemem işte.Hocam sizin böceğe mideniz kalkmıyor mu? Düşüncesi bile bana kusma hissi veriyor.
Eğer içinizde bir boşluk varmış gibi hissediyor ve bunu kağıt yiyerek doldurmaya çalışıyorsanız sizinki kesinlikle psikolojik bir sorun. Bir psikoloğa görünmenizi tavsiye ederim.Evet, yiyorum. Ama can sıkıntısından. Sürekli bir şey yemem gerekiyormuş gibi hissediyorum. Sanırım psikolojik bir sıkıntı. Üstüne balık yağı.
Sağ olun.

. Silgi rendeleyince de fena olmuyor ha. (Kızgın atan arkadaş, mizah olduğunu belirtmek için illa sonuna (!) mı koymamız gerekiyor.
. Silgi rendeleyince de fena olmuyor ha. (Kızgın atan arkadaş, mizah olduğunu belirtmek için illa sonuna (!) mı koymamız gerekiyor.Hocam sizin mideniz kırtasiye mi?A5 kağıt arasına 0.5 uç en sevdiğim. Silgi rendeleyince de fena olmuyor ha.
İstemiyorsanız bakmayın her konuyu okuyup yorum yapmak zorunda değilsiniz. Zaten konu dışı olan konular çok nadir oluyor.Bomboş konular açarak forumun amacını saptırdınız iyice. Umarım bu konu dışı bölümü kapanır.
A5 kağıt arasına 0.5 uç en sevdiğim. Silgi rendeleyince de fena olmuyor ha.
Neden bilmiyorum ama kağıt yemek aşırı hoşuma gitmeye başladı. Masada tuttuğum kağıtlarda yazılmamış yerleri koparıp ağzıma atıyorum ve tadı çok güzel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.