Kağıttan dijitale görsel aktarmak

Otuken

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben kendimce amatör çizimler yapıyorum. Bu çizimleri maddi amaçlar doğrultusunda dijital ortama geçirmem lazım lakin herhangi bir çizim, tasarim, photoshop uygulamasını kullanmayı bilmiyorum.

Hangi programı öğrenmem gerekiyor? Çizdiğim şeylerin fotoğrafını çeksem ve Photoshop'ta üstünden geçsem olur mu? (Boyle bir şey mümkün mü bilmiyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tanesini yaptım, 2 saate yakın zaman alıyor.
PNG olarak aşağıya bırakıyorum, Aİ uzantılı dosyada lazımsa ayrıca atarım.

Bir tanesini yaptım, 2 saate yakın zaman alıyor.
PNG olarak aşağıya bırakıyorum, Aİ uzantılı dosyada lazımsa ayrıca atarım.
Eki Görüntüle 1528793

@yyildirayy günaydın. öncelikle elinize emeğinize sağlık hocam çok güzel olmuş. 2 saatiniz için size minnettarım. Bende sizin gibi illistatorda bu tarz çalışmalar yapabilir miyim? Bu tarz sorunların üstesinden gelecek program adobe illistrator mı? Emeğiniz için çok müteşekkirim. Diğer sayfayı sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Tüm samimiyetimle eğer dilerseniz emeğinizi karşılıksız bırakmak istemem.

" Chart of Head loss, flowrate, pipe diameter and velocity correlation, crafted by @yyildirayy "
" Basma Yüksekliği (sürtünme) Kaybı, Debi, Boru Çapı, Akış Hızı Çizelgesi, hazırlayan @yyildirayy "

Artı -1 Eksi
1. Bu tür çalışmaları İllustrator ile yapabilirsiniz, bende bu programı kullanıyorum. Şu an deneme sürümünü kullanıyordum onun süresi de bugün doluyor. Program ücretli.
2. Deneme süresi bitmeden ikinci sayfayı da yaptım ve aşağıya bırakıyorum.
3. Diğer konu ise size kalmış, ben yaparken ücret talep ederek yapmadım çünkü. Hakkım geçmişse helal olsun.
4. Eğer yanlış veya eksik kısım varsa bildirirsiniz, deneme sürümü süresi dolmadan yapıyım.

Öyleyse emeğinize sağlık diyorum çok teşekkür ediyorum. Bende corel 2021 indirdim birisi tavsiye etti 4 saatte bu noktaya getirebildim.
Corel de yapılabiliyormuş tek tek çizdim. İhtiyacı olan herkes faydalansın. Tüm alakanız için çok teşekkürler. İyi günler iyi çalışmalar.

Dosya Ekleri

• zzzzzzzzzzzzzzzz.pdf
    109,2 KB · Görüntüleme: 175
Resmin üzerinden yeniden çizeceğim diyorsan Adobe Illustrator öğrenmelisin.
Hatta bana bir adet çizimini gönder ben Illustrator ile çizip sana gönderiyim, karar vermende yardımcı olur.

Hocam merhaba bana da yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_20240221_201659.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20240221_201703.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…