"Kahinler Ekibi toplanın" adlı çalışma

Dün Technopat kahinler ekibi diye bir konu açıldı. Ben de o konuya kahinler ekibini Avengers'ın kafalarına eklediğim bir fotoğraf yaptım ama bütün üyeleri ekleyemedim. Bu yüzden yenisini yapıp konuya atacaktım ama aşırı şanssızdım ve konu kapandı. Ben de bütün ''Ben de katılıyorum'' diyen üyeleri içeren yeni bir fotoğraf yaptım ve yeni konu açıp fotoğrafları göstereyim dedim işte sonuçları:
Eki Görüntüle 763914Eki Görüntüle 763910Eki Görüntüle 763912
Konu:Technopat kahinler ekibi
@alyhisa
@GreatestOfAlltimes
@292941
@Muhabbet Kuşu
@s3yit
@Denji
@321147
@maksu
@Melih245
@rohatbaba123
@Chloe Price
@PossibleTurco
@647624518
@Ed1tH
@Skywalker 12
@King Weathers
@360388
@Jakes
@mburaktekin
@Fernando Muslera
@PustiPowerV2
@mefosane
@arasyuksel
@Shuichi Tatsuo
@hile kodlayan hacker
@PesimistKafa
Ek olarak ise kahinler ekibinin gerçek üyelerini içeren bir fotoğraf. Konularda kahinler ekibini etiketlerken kullanırsınız artık.
Eki Görüntüle 763950
Benide ekle.:D

Güzel çalışma olmuş elinize sağlık. Ekibe alınmayı isterdim o kadar CV verdim ama hayırlısı olsun artık.

Ondan sonra gereksiz mesajdan toplu ban, arınma gecesi.

Yok kalsın, zaten bugün ifade yasağım bitiyor, bir gol daha yemeyeyim.

Hocam herhalde her gün ifade yasağı yiyorsunuz. Geçen gün başka bir konu altında da ifade yasağının bittiğini söylemiştiniz. Bir de merakımdan soruyorum bu yasak nasıl yeniliyor anlamadım gitti.

Hocam herhalde her gün ifade yasağı yiyorsunuz. Geçen gün başka bir konu altında da ifade yasağının bittiğini söylemiştiniz. Bir de merakımdan soruyorum bu yasak nasıl yeniliyor anlamadım gitti.
Ben yazım yanlışı olan bir mesajdan alıntı yaptığım için ceza yemiştim. Neyse şimdi ceza sistemi bir şey söylemeyeyim. Technopat soğuktur.

1607075075611.png

O konudaki mesajımın arkasında durayım bari. :D
1607075629573.png

Alımlar açıktır.
Abartanlar belirtsin yeter. 😘

Dosya Ekleri

• 1607075415638.png
    1607075415638.png
    74,2 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı