Bir akrabam 5-6 aydır kullanıyor. Bir sorun yaşamadı. Çoğu şeyine Türk Telekom destek veriyor zaten. Ayrıca alternatif olarak Türk Telekom'a arayıp internetinizi kapatmak istediğinizi söylerseniz eski fiyata büyük ihtimal geri indirirle.
Bölgeyle veya modemle alakalı da olabiliyor bu. Ben Türk Telekom kullanıyorum, son 1 yıldır gündüz/akşam üzeri internet sürekli kesiliyor. Bak yine kesildi bu mesajı yazarken
Ben TurkNet kullanicisiyim 2 yil oldu. Memleketinde bu kullanirmi arastirma yapma. Altyapini arastir once. Modem arayuzunden gir bakalim kac MB destekliyor altyapin once onu arastir. Ondan sonra altyapinda kaliteliyse sikinti olmaz firmadan kolay kolay olursada tahattut yok diye biliyorum degisirsin cok cok.
Ben TurkNet kullanicisiyim 2 yil oldu. Memleketinde bu kullanirmi arastirma yapma. Altyapini arastir once. Modem arayuzunden gir bakalim kac MB destekliyor altyapin once onu arastir. Ondan sonra altyapinda kaliteliyse sikinti olmaz firmadan kolay kolay olursada tahattut yok diye biliyorum degisirsin cok cok.