Kahramanmaraş'ta 7.7 büyüklüğünde deprem

Attığınız uygulamada da 1 adet büyük deprem bulunmakta. Ayrıca Google'ın kaynak olarak aldığı U.S. Geological Survey de aynı şeyi söylemekte. Sanırım 1 adet olmuş. Bekleyelim.

Ayrıca basın da 1 deprem olarak ve AFAD'ın paylaştığı depremi almış.

Depremi hissetmedim ama İstanbul'da yaşamanın ne kadar tehlikeli olduğunu tekrar hatırladım. Çok üzücü...
Ankara'nın bile zangır zangır sallandığı noktada Türkiye'nin her yeri tehlikeli diyebiliriz. Doğu tarafı da bunu beklemiyordu. İstanbul derken sağ gösterip sol vurdu. Tek sorun çağ dışı kaçak binalarda kalmamız. Japonya gibi deprem ülkesi olduğumuzdan, onlar gibi tedbirler almak ve binaların komple yenilenmesi gerekiyor.

PC başında oturuyordum sandalye çok hafif sallandı. Tokat'ta oturuyorum herkese geçmiş olsun.

Arkadaşlar bu Google'da deprem bildiriminde etkilenen ülkelerde birleşik krallık da görünüyor. Nasıl oluyor da orası etkileniyor?

Kayseri'deyim, daha önce hiç bu kadar olmamıştı. Herkese sağlık diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mor olarak gösterilen konum simgelerinin hepsi büyük deprem olarak gösteriliyor. Kırmızı olanlar küçük çaplı olanlar. Paylaştığınız görüntü de zaten 2 tane büyük kırmızı ile yazıyor. Biri 7.8 ve diğeri 6.7 olarak girilmiş ama bendeki verilerle aynı değil. Fazla girilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…