Arkadaşlar ben çaya bile 3 bazen 4 kaşık şeker atan birisiyim ve ne zaman kahve içmeyi denesem tadı aşırı feci bir şekilde acı geliyor ve içemiyorum. Kahve içmeye başlayabilmek için önerdiğiniz tatlı ve hesaplı kahveler var mıdır acaba?
500 ML'lik bir bardağın içine 3'ü 1 arada tozunu koy ve üstüne 2 kaşık şeker at. Bardağın çeyreğinden biraz fazlasına sıcak su koy ve karıştır. Sonrasında üstüne süt ekle. Tadı güzel oluyor.
3'ü 1 arada kahveyi bol su ile bir süre iç.
Normal kahveye alışmaya çalış çünkü o tüm içeceklerin padişahı.
Ben yazacaktım ama ban yemekten korktum.
İşte cesaret, işte feraset, işte adam gibi adamlık! Ek olarak işinizi son güne bırakılmış olan bir Matematik sınavı da çözebilir.
İlk olarak şekeri bırakman gerek çünkü zararlı . Az kahve ile başla ve miktarını arttırarak alışabilirsin diye düşünüyorum. Hafif olarak da rioba filtre kahvesi güzeldir.
3'ü 1 arada, Vanilla Latte gibi yumuşak içim ve tatlı olan kahvelerden başlayabilirsiniz. Bence ilk 3'ü 1 aradaya bakın onun tadı nasıl gelecek, ona göre ya ona devam edersiniz ya da daha yumuşak içime bakarsınız.
27 yaşımdayım. 25 yaşına kadar türk kahvesi, filtre kahve içememiş, acılığından ağlamış biri olarak kısaca hikayemi paylaşayım. Corona yüzünden tam zamanlı karantina döneminde, fazla kilolarımdan kurtulmak için spor ve diyete başladım. Haliyle hem metabolizma hızlandırması hem terlemeyi artırması hemde kalorisiz olması açısından 1 adet filtre kahve makinesi sipariş verdim. Tüketmeye başladım ve süt dahi kullanmadım. Evet ben beynimde bitirmiştim ama en etkili yöntem olduğunu söyleyebilirim. Filtre kahve makinesi yoksa da makinesiz nasıl yapılır öğrenip, sütlü filtre kahve içmeye başlamanı öneririm. Yavaş yavaş sütü azaltarak içmeye devam edebilirsin ve böylece alışabilirsin. Öyle gariptir ki, artık gittiğim her yerde filtre kahve içiyorum. Özellikle starbucksın kahvesine ekstra bayılıyorum. Normalde içeceklerden anlamayan biri olarak, hayatımda filtre kahve istediğim zamanlar çok oluyor