Kahve içilmeli mi?

xlzirr

Decapat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD FX(tm)-8320 Eight-Core Processor 3.50 GHz
Anakart: Gigabyte GA-78MT-USB3 R2
RAM: DDR3 16GB
Ekran Kartı: AMD Radeon R9 290X
Meslek
Öğrenci
Merhaba, kahve içmeyi düşünüyorum fakat önceden kahveden 1 yudum bile içemiyordum (yaklaşık 2 yıl önce falan.). Sizce kahve içmeli miyim? Günüm genelde bilgisayarda ve okulda geçiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, kahve içmeyi düşünüyorum fakat önceden kahveden 1 yudum bile içemiyordum (yaklaşık 2 yıl önce falan.). Sizce kahve içmeli miyim? Günüm genelde bilgisayarda ve okulda geçiyor.

Yani seviyorsanız için. Değişik bir soru alkol değil tütün değil. Ne içtiğinize bağlı değişir. Şahsen ben sütlü Türk kahvesi menengiç, mirvari kahvesi falan içiyorum.

İçilir, neden içilmesin. Gece çok çalışıyorsanız aşırı yardımcı olabilir. Fakat tabi ki her şey gibi fazlası zarar.
Geceleri çalışmıyorum, hatta işe bile gitmiyorum ama tatil günleri pc başında çok duruyorum. Belki içmeye başlayabilirim yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
Not: Sorduğum soru aşırı saçma biliyorum. Hatta bu tarz bir forum sayfasında sormam dahada saçma.

Geceleri çalışmıyorum, hatta işe bile gitmiyorum ama tatil günleri pc başında çok duruyorum. Belki içmeye başlayabilirim yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
Not: Sorduğum soru aşırı saçma biliyorum. Hatta bu tarz bir forum sayfasında sormam dahada saçma.
Canınız çekerse için faydalı, çekmiyorsa içmeyin. Öyle aman aman hayatınızda değişiklik yapabilecek bir şey de değil. Saçma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı