Kahve önerisi

tsnabdullah

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. link şu üründen aldım. Ben yumuşak kahveleri çok daha seviyorum. Genelde süt ağırlıklı tüketiyorum. Ve ilk kez kahve makinem olacak. Bu yüzden kahve önerisi istiyorum. Bu makinenin ömrü için ortadan 1-2 tık daha fazla kavrulmuş kahve çekirdeği kullanılmasını duydum ama bir bilgim yok. Starbucks'a gidip de oradan da almak istemiyorum. Bütçe dostu F/P dediğiniz, kahve markası önerileri var mı? Önerileri bekliyorum. Fiyat konusunda da hiçbir bilgim yok. Ama kahve tiryakisi değilim günlük kullanım için olacak. Teşekkür ederim.

Makinenin ömrü için daha çok kavrulmuş çekirdek olayını ilk defa duyuyorum. Taze kavrulmuş çekirdek alıp kendiniz öğütmeyecekseniz içeceğiniz kahve aşşağı yukarı aynı olacak, çünkü bayatlamış olacak.

Ne tür makine aldığınızı da yazmamışsınız. Espresso makinesi mi, aeropress mi, düz filtre kahve makinesi mi?

Taze kahvenin olayını araştırabilirsiniz YouTube'dan, asıl farkı böyle görürsünüz. Her yerde satılan bayat kahvelerin yüzüne bakamazsınız sonra, uyarayım.

Taze kavrulmuş çekirdek satan bildiğim, senelerdir çevreme tavsiye ettiğim A Roasting Lab var. Başka yerler de mutlaka vardır, tavsiye gelir. Taze olduğundan emin olmanız için kendi sitesinden sipariş veriniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı