Kahverengi anahtarlı klavye önerisi

Gralas

Hectopat
Daha fazla  
Geceleri oyun oynarken fazla ses çıkarmayan klavye önerir mısınız?

2 sene boyunca G710+ kahverengi anahtar kullandım. En sessiz anahtar çeşiti Mx'ler arasında bunlar klavye ayrıca düşük bütçeli mekanik klavyeler arasında en popüler olanı medya ve makro tuşlarıda var düşünmeden alınız, aldırınız.

Ee peki eliniz makro tuşlarına gitmiyor mu? Yazı yazarken kullanımı rahat mı peki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ee peki eliniz makro tuşlarına gitmiyor mu? Yazı yazarken kullanımı rahat mı peki
Sol elinin serçe parmağının altındaki bir tuşa uzanmak zor. Normal klavyedeki capslock, TAB gibi en soldaki tuşlarla arasında yeteri kadar mesafe var. Kısacası elin istemeden makro tuşlarına uzanması çok zor. 4 kademeli beyaz renk aydınlatması da cabası

Tamam sağ olun. Peki geceleri oyun oynarken sesi nasil?

Tamam sağ olun. Peki geceleri oyun oynarken sesi nasil?
Kimisi mekanik klavyenin sesini sever gider en seslisini alır, kimisi taramalı tüfek gibi takıntı yapar mekanik klavye kullanamaz. Sizin nasıl bir sevginiz olduğuna bağlı. Ben kullanırken bana masal gibi şiir gibi geliyordu sesi Çevredekileride rahatsız edecek bir seviyede olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…