350 400 arası.Bütçe?
Ee şu an kullaniyor musunuz?Logitech G710+.
Ee peki eliniz makro tuşlarına gitmiyor mu? Yazı yazarken kullanımı rahat mı peki?2 sene boyunca G710+ kahverengi anahtar kullandım. En sessiz anahtar çeşiti Mx'ler arasında bunlarklavye ayrıca düşük bütçeli mekanik klavyeler arasında en popüler olanı medya ve makro tuşlarıda var düşünmeden alınız, aldırınız.
Sol elinin serçe parmağının altındaki bir tuşa uzanmak zor. Normal klavyedeki capslock, TAB gibi en soldaki tuşlarla arasında yeteri kadar mesafe var. Kısacası elin istemeden makro tuşlarına uzanması çok zor. 4 kademeli beyaz renk aydınlatması da cabasıEe peki eliniz makro tuşlarına gitmiyor mu? Yazı yazarken kullanımı rahat mı peki
Tamam sağ olun. Peki geceleri oyun oynarken sesi nasil?Sol elinin serçe parmağının altındaki bir tuşa uzanmak zor. Normal klavyedeki capslock, TAB gibi en soldaki tuşlarla arasında yeteri kadar mesafe var. Kısacası elin istemeden makro tuşlarına uzanması çok zor. 4 kademeli beyaz renk aydınlatması da cabası![]()
Kimisi mekanik klavyenin sesini sever gider en seslisini alır, kimisi taramalı tüfek gibi takıntı yapar mekanik klavye kullanamaz. Sizin nasıl bir sevginiz olduğuna bağlı. Ben kullanırken bana masal gibi şiir gibi geliyordu sesiTamam sağ olun. Peki geceleri oyun oynarken sesi nasil?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.