Kahveye davet edilen kız Instagram'dan çıkartmış

Mesut1903

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese selam, direk konuya giriyorum: Bir kızdan hoşlanıyordum, sınıfta en sonunda söyledim ama heyecan yaptım söylerken; biraz ilkti. Çünkü dedim, “Akşam işin var mı?” Var dedi. “Yarın var mı?” dedim, yok dedi. “Gidelim mi?” dedim, “Bilmiyorum, akşam konuşuruz” gibisinden bir şey söyledi.

İlk kez yüz yüze bir kıza karşı böyle bir şey yaptım. Sonra baktım, kız beni Instagram'dan çıkarmış. Bari yüzüme karşı söyleseydi ya, ayıp etti bence. Ben onu seviyordum, daha sınıfa nasıl gideceğim bilmiyorum. Aşırı moralim bozuldu. Gelmek istemiyor dese anlardım, ama çıkartması… Ne diyeyim? Sizce akşam yazıp, “Gelecek misin?” diye sormalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde kızlar yüz yüze reddetmeyip sanaldan reddeder. Normal yani bu durum. Artık başka kişilere yönelmelisin şayet bu kızın seni istemediği ortada.

Genelde kızlar yüz yüze reddetmeyip sanaldan reddeder. Normal yani bu durum. Artık başka kişilere yönelmelisin şayet bu kızın seni istemediği ortada.

Ne haber yazdım bilmiyormuş gibi ama engellemiş sanırım of ya hocam ben çok seviyordum onu.

Ama kral çıkartmak ayıp değil mi ya sence.

Hocam kime duygusal yatırım yapacağını iyi ayarlaman lazım. 1 kere buluşmadığın kızla ilgili düşüncelere düştün yüksek ihtimal. İstemeden duygusal yatırım yaptın ondan unutman biraz zor olacak. Ama buradan iş çıkmaz artık.

Hiç kontağın oldu mu bilmiyorum eğer olmadıysa bu kişiyi bir yere çıkarman zor. Ayrıca seni çıkarma nedeni erkek arkadaşı olabilir, ondan yapmış olabilir. Yoksa hiçbir kız kendisine ilgi gösteren birini yok etmez.

Kısaca hatan; direkt dışarı çağırmak, üstelemek ve bir de sosyal medyadan çıkardığını gördüğün halde yazmak. Onun kafasında şu an yapışkan birisin, bir an önce yokmuş gibi davranman gerekiyor. Yarın öbür gün yine aranız düzelirse asla ilgi göstermemelisin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı