Merhaba, evde 6 kişi yaşıyoruz ve çok fazla cihaz var. 120m2 bir ev olduğu için dipteki odalara zaten çekmiyor. Acayip pahalı olmayan güçlü bir modem önerir misiniz?
Not: Evde Online çalışan, Online eğitim gören, oyun oynayan vardır.
Merhaba, evde 6 kişi yaşıyoruz ve çok fazla cihaz var. 120 M.2 bir ev olduğu için dipteki odalara zaten çekmiyor. Acayip pahalı olmayan güçlü bir modem önerir misiniz?
Not: Evde Online çalışan, Online eğitim gören, oyun oynayan vardır.
Keenetic Extra DSL kullanıyorum 1 yılı geçik süredir ve herhangi sorunla karşılaşmadım.
Modem salonda ve sadece arka balkona 5 GHz ağ çekmiyor başka bir sorun yok. Ev 150 m2.
En ucuz Keenetic Extra DSL KN-2111-01TR 1200 Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Keenetic Extra DSL KN-2111-01TR 1200 Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 3.100,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Keenetic Extra DSL kullanıyorum 1 yılı geçik süredir ve herhangi sorunla karşılaşmadım.
Modem salonda ve sadece arka balkona 5 GHz ağ çekmiyor başka bir sorun yok. Ev 150 m2.