Kalabalık ev için modem önerisi

VendettaV

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, evde 6 kişi yaşıyoruz ve çok fazla cihaz var. 120m2 bir ev olduğu için dipteki odalara zaten çekmiyor. Acayip pahalı olmayan güçlü bir modem önerir misiniz?
Not: Evde Online çalışan, Online eğitim gören, oyun oynayan vardır.

Merhaba, evde 6 kişi yaşıyoruz ve çok fazla cihaz var. 120 M.2 bir ev olduğu için dipteki odalara zaten çekmiyor. Acayip pahalı olmayan güçlü bir modem önerir misiniz?
Not: Evde Online çalışan, Online eğitim gören, oyun oynayan vardır.

Elindeki cihazın yanına Wi-Fi 6 router alarak sorununu çözebilirsin.

Keenetic Extra DSL kullanıyorum 1 yılı geçik süredir ve herhangi sorunla karşılaşmadım.
Modem salonda ve sadece arka balkona 5 GHz ağ çekmiyor başka bir sorun yok. Ev 150 m2.

Keenetic Extra DSL kullanıyorum 1 yılı geçik süredir ve herhangi sorunla karşılaşmadım.
Modem salonda ve sadece arka balkona 5 GHz ağ çekmiyor başka bir sorun yok. Ev 150 m2.

Merhaba, bu modeli bende düşündüm ama kurulum videosunda aklıma takılan bir şey oldu ve kararsız kaldım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210404_220532_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_20210404_220532_com.google.android.youtube.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20210404_220542_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_20210404_220542_com.google.android.youtube.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı