Kalacak yerin olmaması

Annemi zora sokmak istemiyorum hocam. Ayrıca benim önemsediğim insanlar o kadar da beni önemsemiyor.

Hocam tek mantikli yer annenizin yani ama siz de reddediyorsunuz. Bu zamanlarda Turkiye'de ev bulmak zor bir sey. Annenle konusmalisin bence. Senin onemsedigin ama seni onemsemiyen insanlari da hayatindan cikart. Senin en zor zamanlarinda kim sana destek ciktiysa kim yaninda olduysa onlarla yakin ol sadece.

Tanımadığın biriyle yaşamak çok sıkıntı değil mi hocam.

Şahsen ben istenmediğim yerde ne kalırım ne de selam veririm önem verdiğin kişi değer veriyorsa buna tepki gösterir göstermiyorsa kendi başınızın çaresıne bakmanın zamanı gelmiştir 2 3 sene idare et o evlerde sonra asker de kal.

Hocam tek mantikli yer annenizin yani ama siz de reddediyorsunuz. Bu zamanlarda Turkiye'de ev bulmak zor bir sey. Annenle konusmalisin bence. Senin onemsedigin ama seni onemsemiyen insanlari da hayatindan cikart. Senin en zor zamanlarinda kim sana destek ciktiysa kim yaninda olduysa onlarla yakin ol sadece.
Hocam onemsemeyen annem

Dostum en yakin sosyal hizmet ve kaymakamlik yardim vakiflarina gitmeni öneririm sosyal hizmet mezunuyum ve stajlarimi bu gibi yerlerde yaptim gidip yardim basvurularini yapmani oneririm her turlu sana destek olurlar en azindan cebine fazladan birkaç kurus gecmis olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı