Kalan sürede AYT tarih yetişir mi?

Tanemm

Picopat
Daha fazla  
Tarihi baska hocalardan çok kez başladım ama ilerletemiyorum. Önerebileceğiniz bir kanal bir yöntem var mı? Sadece AYT tarihim bitmedi. Stres oluyorum, yetişir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 Ayın var tarih için yeterli bence. Ezberin nasıldır bilmiyorum ama tarihi ezberlemek yerine öğrenip dalarsan içine çok çok rahat yaparsın. Ben tarihi sevdiğim için de kolay geliyor olabilir ama bilmiyorum yapabilirsin bence. Zaten soru kalıpları falan hep aynıydı diye hatırlıyorum.

Tarihi baska hocalardan çok kez başladım ama ilerletemiyorum. Önerebileceğiniz bir kanal bir yöntem var mı? Sadece AYT tarihim bitmedi. Stres oluyorum, yetişir mi?

Yetişir kanal olarak çok uzun anlatan kanallar var onları izlemeyin zaten bitene kadar unutursunuz sadettin akyayla olabilir yine uzun fakat diğerlerine göre az gibi.

1 ayın var tarih için yeterli bence. Ezberin nasıldır bilmiyorum ama tarihi ezberlemek yerine öğrenip dalarsan içine çok çok rahat yaparsın. Ben tarihi sevdiğim için de kolay geliyor olabilir ama bilmiyorum yapabilirsin bence. Zaten soru kalıpları falan hep aynıydı diye hatırlıyorum.

Teşekkür ederim yanıtınız için. Edebiyatı ezberlerken çok sorun çekmedim ama tarihte nasıl olur bilmiyorum.

Yetişir kanal olarak çok uzun anlatan kanallar var onları izlemeyin zaten bitene kadar unutursunuz sadettin akyayla olabilir yine uzun fakat diğerlerine göre az gibi.

Tamamdır hemen o kanala bakıyorum teşekkürler.

aynı sorun bende de var coğ 5/1 edebiyat 19/5 falan ayt tarih 7/3 olsa süper olur en azından ayt matın yükü hafifler soner ardınçla başlayacağım. Kısa hocam bence göz atın.

Bu dediğiniz netler kalan sürede yapılır.
Hocam bakıcam garanti ayt tarih konularına net getirenlere 7 net kafi 19 da edebiyat 6 da coğ 32 etti sadece ayt matım eksik umarım hallolur bıyıklı mat ilk 10 soru kıtabını aldım ayt deneme acaba onu çözüp mü izlesem yoksa direk kamp niyetine izleyip not mu alsam soruları?

Hocam kusura bakmayın merak ettim nereyi hedefliyorsunuz?

Hocam bakacağım garanti AYT tarih konularına net getirenlere 7 net kafi 19 da edebiyat 6 da coğ 32 etti sadece AYT matım eksik umarım hallolur bıyıklı mat ilk 10 soru kıtabını aldım AYT deneme acaba onu çözüp mü izlesem yoksa direk kamp niyetine izleyip not mu alsam soruları.

Hocam bakacağım garanti AYT tarih konularına net getirenlere 7 net kafi 19 da edebiyat 6 da coğ 32 etti sadece AYT matım eksik umarım hallolur bıyıklı mat ilk 10 soru kıtabını aldım AYT deneme acaba onu çözüp mü izlesem yoksa direk kamp niyetine izleyip not mu alsam soruları?

Hocam AYT tarihte bazı sorular ufak bir bilgi ile yapılıyor coğrafya tamamen harita vb. bilgi edebiyat ezber ezberiniz iyi ise kalan zamanda tamamen doğru bile yapılabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı