Kalan sürede eşit ağırlıkda derece yapılır mı?

sancez

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Şu an TYT'de 40 50 arası net yapıyorum matematık temelim guzel. AYT'ye başlamadığım halde 20 30 arası yapıyorum(genel deneme) kalan sürede TYT 65 70'lere AYT 70 civarlarına yetişir mi? Daha önce 1 aylık düzenli bır çalışma düzenim vardı ve sonra hayatımdaki birkaç olaydan dolayı devam ettiremedım. Şu an cok umutsuzum elimden geleni yapmak istiyorum sınava kadar ama sınava bu kadar az kalmışken istediğim dereceden bu kadar düşük netlerde olmak canımı sıkmak yanında motivasyon kaybına da uğratıyor sizce yetişir mi eşit ağırlıkta ilk 2K 3K civarlarında yapabilir mıyım?

Merhaba. Şu an TYT'de 40 50 arası net yapıyorum matematık temelim guzel. AYT'ye başlamadığım halde 20 30 arası yapıyorum(genel deneme) kalan sürede TYT 65 70'lere AYT 70 civarlarına yetişir mi? Daha önce 1 aylık düzenli bır çalışma düzenim vardı ve sonra hayatımdaki birkaç olaydan dolayı devam ettiremedım. Şu an cok umutsuzum elimden geleni yapmak istiyorum sınava kadar ama sınava bu kadar az kalmışken istediğim dereceden bu kadar düşük netlerde olmak canımı sıkmak yanında motivasyon kaybına da uğratıyor sizce yetişir mi eşit ağırlıkta ilk 2K 3K civarlarında yapabilir mıyım?
Zor, zannetmiyorum.

Gününüzün %90nını çalışmaya ayırmanız lazım ama o koşulda bile çok zor.

İmkansız TYT netiniz lise bitirmiş ortalama bir öğrencinin netleri yani 0 olan bir öğrencinin netleri onu yükseltene kadar bayağı efor lazım realist bir hedef koymanız daha mantıklı bence keyifli çalışmalar bende 45 ile başladım TYT net ama 2 ayı geçti başlayalı şu an 90 net civarı ama gece kalkıp çalışmaya başlıyordum günlük 13 saat 14 saat gördüğüm oluyordu gelecek seneye ya da bu sene daha realistik hedef koymanız daha iyi🧚

Zor derece işi yapılır ama yani herhalde kafanı dersten kaldırmaman lazım ki o sıralamalarda sayısalcı arkadaşlar oluyor en fazla eşit ağırlık 40 50k zorlarsın belki 30 100kya kadar matematik ortalaması 10 15 ama ilerisi biraz tehlikeli mezuna kalırsan gelir ama artık çok zor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı