Kalan sürede TYT matematik konu elemesi yapılmalı mı?

Kinesit

Picopat
Arkadaşlar ilk 12 konu ve problemler çalışsam olur mu kalan sürede sadece? Yoksa tamamını bitirmeli miyim? TYT Hedefim 30 40 net arası. Mattan 5-10 gelse yine iyidir.

Son düzenleme:
Dürüst olalım şimdiye kadar hiç çalışmadıysanız 30-40 net arası yapmanız gerçekten zor. İyi öğrenirseniz ilk 12 konu + problemler ile 20 net üstü yaparsınız bence.
Ama diğer etkenler de önemli. AYT çalışacak mısınız? Konu bilginiz sıfır mı yoksa az da olsa var mı? Günde ne kadar çalışabilirsiniz?

Hocam tyt hedefim 30-40 net arası matematik dğeil belirtmemişim pardon

Sadece tyt çalışacağım diğer derslerde sadece kimyada 4. ünitedeyim

Fazlasını bile yaparsın o zaman. Kimyayı bitir, ardından dediğin gibi ilk 12 konu ve problemlere çalış. Her gün paragraf çöz.
Zaten tarih ve felsefe soruları da paragraf gibi çıkıyor. Bir de tarihte Atatürk dönemi her sene kesin çıkıyor ona çalışabilirsin.
20 net paragraf yapsan 7-8 net sosyal yapsan 13-14'de matematik yapsan olur. Fen netlerini saymadım bile.

Onun dışında sadece TYT çalışacaksan geometriye de çalışmanı öneririm.

Temelim olmadığı için geometri ezer beni. Üstelik matematikte şu an en baba 3-5 net anca yapıyorumdur hiç deneme bile çözmedim.

EBOB-EKOK konusunu ele direk çıkmıyor zaten epeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…