Hocam tyt hedefim 30-40 net arası matematik dğeil belirtmemişim pardonDürüst olalım şimdiye kadar hiç çalışmadıysanız 30-40 net arası yapmanız gerçekten zor. İyi öğrenirseniz ilk 12 konu + problemler ile 20 net üstü yaparsınız bence.
Ama diğer etkenler de önemli. AYT çalışacak mısınız? Konu bilginiz sıfır mı yoksa az da olsa var mı? Günde ne kadar çalışabilirsiniz?
Edebiyat 15 sosyal 10 matta 5 yapsan yeter problem paragraf çalışsan yaparsın.Hocam TYT hedefim 30-40 net arası matematik dğeil belirtmemişim pardon![]()
Temelim olmadığı için geometri ezer beni. Üstelik matematikte şu an en baba 3-5 net anca yapıyorumdur hiç deneme bile çözmedim.Fazlasını bile yaparsın o zaman. Kimyayı bitir, ardından dediğin gibi ilk 12 konu ve problemlere çalış. Her gün paragraf çöz.
Zaten tarih ve felsefe soruları da paragraf gibi çıkıyor. Bir de tarihte Atatürk dönemi her sene kesin çıkıyor ona çalışabilirsin.
20 net paragraf yapsan 7-8 net sosyal yapsan 13-14'de matematik yapsan olur. Fen netlerini saymadım bile.
Onun dışında sadece TYT çalışacaksan geometriye de çalışmanı öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.