Kalan zamanda YKS yetişir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

enzooo

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar sağlık problemleri yüzünden çalışamadım ve sıfır olduğumu belirteyim.
(Sayısalciyim)
Hedef 160K sizce yetişir mi? Günde 10 saat ders çalışacağım. (Full evdeyim)
22 gün sonra AYT'ye geçecegim programım o şekilde daha sonra 13 saatlere çıkmayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Devamlı deneme çöz. Oradan hangi soruların yanlış çıkıyorsa genelde, o konular ilgili sürekli tekrar yap zaman kaybetmezsin. Ama sürekli deneme çöz verimli ve düzenli bir şekilde.

Yetişir süreyi doğru planlaman gerek daha 140 gün var.

22 günde AYT'ye geçmeyi tam olarak anlayamadım. 0 olup 22 günde TYT bitirmek gibi bir plan varsa imkansıza yakın bir şey bence. Eğer ki doğru anladıysam tabi durum bu şekildeyse.

Ama 140 günde YKS hala yetişir, günde 8-10 saat verimli çalışma ile.

Hedef 160k ise yapılır. Daha vaktin var. yetişir mi diye düşünmeyi bırak ve başla.

13 saat ders çalışmak . Hocam iyi güzel de iradeniz kuvvetli değilse 10 saat çalışmak hevesinizi öldürebilir.

Arkadaşlar burada dediğiniz konuda açıklık getirmek istiyorum. Eğer arkadaş 24 saatte çalışsa önemli olan burada ki verim önemli. 15 saat çalışsa ve bu 15 saatlik verimi alamazsa bir sorun var demek ki. Günde 4-5 saatlik bir çalışma idealdir ve ben bunu öneriyorum açıkçası. Çok çalışmak bir yerden sonra o konu ilgili onu soğutmaya başlar ve artık çalışma hevesi kalmaz. Önemli olan burada kaç saat çalıştığı değil, ondan ne kadar verim alıyor. Günde 2 saat çalışsa bile yüksek bir verim alıyorsa onun için durum çok iyidir anlamına geliyor.

Sayısal alanda rakip çok ve FKB bile 4 ayda hallolur mu muamma eşit ağırlık olsa 2 defa bile yetişir derdim ama sayısal konular bile yetişeceğini sanmam ve ayrıyeten bunun matematik kismida cabası mezuna bırakıp daha iyi bir sıralama yapabilirsin veya 300 bin civarı sayısal sıralama yapabilirsin ama dene şansını istiyorsan konular bitmez sayisalda.

Çok abartmışsın. Ben AYT'ye 5 ay kala çalışmaya başlamıştım, TYT'yi bitirdikten sonra. Günde 7-8 saat çalışıyordum konular gayet de rahat bitmişti. SAY 35k sıralama yapmıştım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…