Kalan zamanda YKS yetişir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam maalesef sonuç o tamamen tarafsız bir yorum yaptım FKB kısmı 4 ayda hallolmaz TYT ayrı AYT ayrı geo matematik cabası sayısal için söylediğim laflar eğer çok Ultra yüksek IQ seviyesi yoksa maksimum olacağı sayısal alan kalan 140 günlük sürede 300K'dır.
Hocam dediklerinize kısmen katılıyorum ama siz gerçekten abartılı konuşuyorsunuz. 4 ayda FKB kısmı biter, önceki dediğim gibi ben 5 ayda bitirmiştim hepsini matematik ve geometri ile birlikte. Tek sıkıntı çekeceğini düşündüğüm yer geometri, bir ona zamanı kalmaz arkadaşın. 140 günlük sürede 300k ise gerçekten abartılı, 180 günde 10k yapan bildiğim arkadaşım var, süper zeka olmakla falan da alakası yok sadece irade ve verimli çalışma.

Abi adam sıfırım demiş ama 160k yapılır
0 biri olduğu gerçeği evet ama 160k hiç de öyle aşırı yüksek bir hedef değil. AYT'de 15 matematik 15 fkb ksımından neti olsa bile olur.

Son düzenleme:
Saçmalık ötesi konuşmalar bende sınava hazırlanıyorum ve yazın sadece 3 ayda tüm TYT ortalama altı bir temelim olmasına rağmen bitirip 100 nete çıktım. 0 temel ile 70 net serüveninin alacağı en uzun süre iradeli ve azimli bir şekilde 10 saat altına düşmeyerek en fazla 3.5 ay kadar. AYT adına TYT yi bitirince yapabileceğiniz en azından 5 matematik sorunuz oluyor. Fen kısmınıda şu anda blog yazım var zaten bunun üzerine ortalama bir temel ile ben 3 haftada Fizik ve Kimya bitirdim ayrıca 3 günde biyoloji işini çözeceğim. Temelsiz bir insan ise 3 haftayı en uzun 6 hafta sürdürerek 25-30 net fene hızlıca ulaşabilir. Ki arkadaşın hedefi 160K olduğu için hedef ve kolay konulara(Polinom, parabol, çarpanlara ayırma, fonksiyon, denklem, eşitsizlik, newton, gazlar, ekosistem...) çalışarak 30 net AYT yapması kendisine yetecektir. İnsanları ümitsizleştirmeyi bırakın 160K sıralama yapmayı sanki 10K yapmak gibi anlatmayın.

Temelsiz bir insan ise 3 haftayı en uzun 6 hafta sürdürerek 25-30 net fene hızlıca ulaşabilir.

İnsanlar 1 Yıl çalışıyorlar 30 ve 30 üstü yapmak için. Daha TYT bitecek üstüne AYT sıfırdan başlanacak pek iç açıcı görünmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
FKB ağır olduğunu biliyorum benim çalıştığım matematik en ağırı ve TYT FKB TYT için FKB temel zaten tekrarlarla gittim artı olarak benim 30 35 günde çalıştığım çalışma 4 aya bedeldi ve zaten belli bir noktaya geldim istediğim şekilde benim çalışacağım edebiyat tarih coğrafya AYT matematik kaldı.(çekemedi demedim yanlış okudun çemkiriyor dedim) ve eşit ağırlık için yorum yaptım önceki yorumları oku.

Artı olarak eşit ağırlık çalıştığım süreç boyunca çok rahat hallolabilecegini gördüm ondan dolayı eşit ağırlık için soran herkese başla halledersin dedim fakat sayisal için aynı şey geçerli değil.

FKB ağır olduğunu biliyorum benim çalıştığım matematik en ağırı ve TYT FKB TYT için FKB temel zaten tekrarlarla gittim artı olarak benim 30 35 günde çalıştığım çalışma 4 aya bedeldi ve zaten belli bir noktaya geldim istediğim şekilde benim çalışacağım edebiyat tarih coğrafya AYT matematik kaldı.(çekemedi demedim yanlış okudun çemkiriyor dedim) ve eşit ağırlık için yorum yaptım önceki yorumları oku.

Artı olarak eşit ağırlık çalıştığım süreç boyunca çok rahat hallolabilecegini gördüm ondan dolayı eşit ağırlık için soran herkese başla halledersin dedim fakat sayisal için aynı şey geçerli değil.
FKB'de çoğu zaman AYT konuları tamamen TYT tekrarından ibaret hale geliyor. Benim rahatsız olduğum şey, sizin sayısal alanda hatta sayısaldan öte sınav hakkında bir tecrübeniz olmadan "300 bin civarı sayısal sıralama yapabilirsin" şeklinde konuşmalarınız oldu.
Herhangi bir bilginiz ve tecrübeniz olmadan bu tarz yorumlar yapmamanız daha iyi olur. Çünkü bu konuyu açan arkadaş bu mesajları okuyup kendi içinde bir değerlendirme yapıyor.
Alanınız sayısal olsa tamam diyeceğim de eşit ağırlık birinin böyle demesi bana garip geliyor.

FKB'de çoğu zaman AYT konuları tamamen TYT tekrarından ibaret hale geliyor. Benim rahatsız olduğum şey, sizin sayısal alanda hatta sayısaldan öte sınav hakkında bir tecrübeniz olmadan "300 bin civarı sayısal sıralama yapabilirsin" şeklinde konuşmalarınız oldu.
Herhangi bir bilginiz ve tecrübeniz olmadan bu tarz yorumlar yapmamanız daha iyi olur. Çünkü bu konuyu açan arkadaş bu mesajları okuyup kendi içinde bir değerlendirme yapıyor.
Alanınız sayısal olsa tamam diyeceğim de eşit ağırlık birinin böyle demesi bana garip geliyor.

TYT tekrarından ibaret değil TYT daha çok yorumlamaya odaklı AYT ise daha çok bilgi birikimli fizik ise işlemli sorulardan oluşur tecrübem var yani anlayacağımız (sınav hakkında tecrübem var yani) bence sizin dediğiniz baştan sona hatalı TYT ve AYT apayrı bir şey.

TYT tekrarından ibaret değil TYT daha çok yorumlamaya odaklı AYT ise daha çok bilgi birikimli fizik ise işlemli sorulardan oluşur tecrübem var yani anlayacağımız (sınav hakkında tecrübem var yani) bence sizin dediğiniz baştan sona hatalı TYT ve AYT apayrı bir şey.
Okuyunca kahkaha attım 2024 AYT fizikte cevabında veya soruda sayıyla işiniz olan yalnızca 2 soru var ve ikiside sadece oran soruyor. Bence bilginiz olmayan şeylerde konuşmanıza gerek yok.

Hocam şöyle diyeyim size ben FKB çalıştım TYT açısından tekrar videoları ve eis foyleriyle hızlandırılmış şekilde denemeye girdiğimde benim karşıma çıkan fizik dahil günlük hayattan örnekler işlem nadir geldi TYT FKB denememde işlemli olanda basitti yani formülü koyup yapıyordun ama AYT aynı olacağını sanmam.

Okuyunca kahkaha attım 2024 AYT fizikte cevabında veya soruda sayıyla işiniz olan yalnızca 2 soru var ve ikisi de sadece oran soruyor. Bence bilginiz olmayan şeylerde konuşmanıza gerek yok.

Fizik açısından konuştum ben AYT kısmında.

Okuyunca kahkaha attım 2024 AYT fizikte cevabında veya soruda sayıyla işiniz olan yalnızca 2 soru var ve ikisi de sadece oran soruyor. Bence bilginiz olmayan şeylerde konuşmanıza gerek yok.

Ben zaten eşit ağırlık öğrencisiyim fakat eşit ağırlığım diye sayisaldan hiç haberim yok demiyorum insan merak edip inceliyor yani.

Son olarak umarım herkes hedefine ulaşır ben kendi düşüncemi belirttim umarım arkadaş 150 k değil 50 k yapar benim onun alanıyla işim yok beni etkilemiyor zaten beni kimsenin taşlamasına gerek yok bunlar kendi düşüncem neyse uykum yok biraz dizi izleyeceğim 30 40 dakika sonra çalışmaya devam edeceğim eğer yorulursam uyurum herkesin çalışması verimli geçmesi dileğiyle.

Son düzenleme:
Çok abartmışsın. Ben AYT'ye 5 ay kala çalışmaya başlamıştım, TYT'yi bitirdikten sonra. Günde 7-8 saat çalışıyordum konular gayet de rahat bitmişti. Say 35k sıralama yapmıştım.

Kanka AYT mat için hangi kaynakları çözdün?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sağlık problemleri yüzünden çalışamadım ve sıfır olduğumu belirteyim.
(Sayısalciyim)
Hedef 160k sizce yetişir mi? Günde 10 saat ders çalışacağım. (full evdeyim)
22 gün sonra AYT'ye geçecegim programım o şekilde daha sonra 13 saatlere çıkmayı planlıyorum.

Biraz zor 160k sayısal için rekabet fazla büyük adamlar var ama yapılmayacak değil eşit ağırlık olsa yapılır derdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı