Hocam dediklerinize kısmen katılıyorum ama siz gerçekten abartılı konuşuyorsunuz. 4 ayda FKB kısmı biter, önceki dediğim gibi ben 5 ayda bitirmiştim hepsini matematik ve geometri ile birlikte. Tek sıkıntı çekeceğini düşündüğüm yer geometri, bir ona zamanı kalmaz arkadaşın. 140 günlük sürede 300k ise gerçekten abartılı, 180 günde 10k yapan bildiğim arkadaşım var, süper zeka olmakla falan da alakası yok sadece irade ve verimli çalışma.Hocam maalesef sonuç o tamamen tarafsız bir yorum yaptım FKB kısmı 4 ayda hallolmaz TYT ayrı AYT ayrı geo matematik cabası sayısal için söylediğim laflar eğer çok Ultra yüksek IQ seviyesi yoksa maksimum olacağı sayısal alan kalan 140 günlük sürede 300K'dır.
0 biri olduğu gerçeği evet ama 160k hiç de öyle aşırı yüksek bir hedef değil. AYT'de 15 matematik 15 fkb ksımından neti olsa bile olur.Abi adam sıfırım demiş ama 160k yapılır
Temelsiz bir insan ise 3 haftayı en uzun 6 hafta sürdürerek 25-30 net fene hızlıca ulaşabilir.
FKB'de çoğu zaman AYT konuları tamamen TYT tekrarından ibaret hale geliyor. Benim rahatsız olduğum şey, sizin sayısal alanda hatta sayısaldan öte sınav hakkında bir tecrübeniz olmadan "300 bin civarı sayısal sıralama yapabilirsin" şeklinde konuşmalarınız oldu.FKB ağır olduğunu biliyorum benim çalıştığım matematik en ağırı ve TYT FKB TYT için FKB temel zaten tekrarlarla gittim artı olarak benim 30 35 günde çalıştığım çalışma 4 aya bedeldi ve zaten belli bir noktaya geldim istediğim şekilde benim çalışacağım edebiyat tarih coğrafya AYT matematik kaldı.(çekemedi demedim yanlış okudun çemkiriyor dedim) ve eşit ağırlık için yorum yaptım önceki yorumları oku.
Artı olarak eşit ağırlık çalıştığım süreç boyunca çok rahat hallolabilecegini gördüm ondan dolayı eşit ağırlık için soran herkese başla halledersin dedim fakat sayisal için aynı şey geçerli değil.
FKB'de çoğu zaman AYT konuları tamamen TYT tekrarından ibaret hale geliyor. Benim rahatsız olduğum şey, sizin sayısal alanda hatta sayısaldan öte sınav hakkında bir tecrübeniz olmadan "300 bin civarı sayısal sıralama yapabilirsin" şeklinde konuşmalarınız oldu.
Herhangi bir bilginiz ve tecrübeniz olmadan bu tarz yorumlar yapmamanız daha iyi olur. Çünkü bu konuyu açan arkadaş bu mesajları okuyup kendi içinde bir değerlendirme yapıyor.
Alanınız sayısal olsa tamam diyeceğim de eşit ağırlık birinin böyle demesi bana garip geliyor.
Okuyunca kahkaha attım 2024 AYT fizikte cevabında veya soruda sayıyla işiniz olan yalnızca 2 soru var ve ikiside sadece oran soruyor. Bence bilginiz olmayan şeylerde konuşmanıza gerek yok.TYT tekrarından ibaret değil TYT daha çok yorumlamaya odaklı AYT ise daha çok bilgi birikimli fizik ise işlemli sorulardan oluşur tecrübem var yani anlayacağımız (sınav hakkında tecrübem var yani) bence sizin dediğiniz baştan sona hatalı TYT ve AYT apayrı bir şey.
FKB'de çoğu zaman AYT konuları tamamen TYT tekrarından ibaret hale geliyor. Benim rahatsız olduğum şey, sizin sayısal alanda hatta sayısaldan öte sınav hakkında bir tecrübeniz olmadan "300 bin civarı sayısal sıralama yapabilirsin" şeklinde konuşmalarınız oldu.
Herhangi bir bilginiz ve tecrübeniz olmadan bu tarz yorumlar yapmamanız daha iyi olur. Çünkü bu konuyu açan arkadaş bu mesajları okuyup kendi içinde bir değerlendirme yapıyor.
Alanınız sayısal olsa tamam diyeceğim de eşit ağırlık birinin böyle demesi bana garip geliyor.
Okuyunca kahkaha attım 2024 AYT fizikte cevabında veya soruda sayıyla işiniz olan yalnızca 2 soru var ve ikisi de sadece oran soruyor. Bence bilginiz olmayan şeylerde konuşmanıza gerek yok.
Okuyunca kahkaha attım 2024 AYT fizikte cevabında veya soruda sayıyla işiniz olan yalnızca 2 soru var ve ikisi de sadece oran soruyor. Bence bilginiz olmayan şeylerde konuşmanıza gerek yok.
Çok abartmışsın. Ben AYT'ye 5 ay kala çalışmaya başlamıştım, TYT'yi bitirdikten sonra. Günde 7-8 saat çalışıyordum konular gayet de rahat bitmişti. Say 35k sıralama yapmıştım.
Arkadaşlar sağlık problemleri yüzünden çalışamadım ve sıfır olduğumu belirteyim.
(Sayısalciyim)
Hedef 160k sizce yetişir mi? Günde 10 saat ders çalışacağım. (full evdeyim)
22 gün sonra AYT'ye geçecegim programım o şekilde daha sonra 13 saatlere çıkmayı planlıyorum.