Kaldırabileceğiniz Gereksiz Windows Uygulamaları

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Windows-Uygulamalar-Yerlesik-Varsayilan.webp

Windows, Android veya iOS fark etmez, modern işletim sistemleri ve bu sistemleri çalıştıran cihazlar ihtiyacımız olmayan pek çok uygulamayla birlikte önümüze geliyor. Hazır yüklenmiş olarak gelen yazılımlardan bazen haberdar bile olmuyoruz, yıllarca orada öylece kalıyor. Windows bu konuda en çok ön plana çıkan işletim sistemlerinden. Çoğu kişinin işine yaramayan bir dizi uygulamayla birlikte sunuluyor, uygulamalar […]

Devamı: Kaldırabileceğiniz Gereksiz Windows Uygulamaları
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Windows-Uygulamalar-Yerlesik-Varsayilan.webp

Windows, Android veya iOS fark etmez, modern işletim sistemleri ve bu sistemleri çalıştıran cihazlar ihtiyacımız olmayan pek çok uygulamayla birlikte önümüze geliyor. Hazır yüklenmiş olarak gelen yazılımlardan bazen haberdar bile olmuyoruz, yıllarca orada öylece kalıyor. Windows bu konuda en çok ön plana çıkan işletim sistemlerinden. Çoğu kişinin işine yaramayan bir dizi uygulamayla birlikte sunuluyor, uygulamalar […]

Devamı: Kaldırabileceğiniz Gereksiz Windows Uygulamaları
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Bu uygulamaları denetim masasından veya ayarlardan kaldırmak yerine Revo Uninstaller ile kaldırmalıyız.
Çok fazla gereksiz artıkları oluyor.

Bu uygulamaları denetim masasından veya ayarlardan kaldırmak yerine Revo Uninstaller ile kaldırmalıyız.
Çok fazla gereksiz artıkları oluyor.
Bunu birisine dediğimde dalgaya vurmuştu. Dosyaların KB cinsinden olduğunu, önemsiz olduğunu söylemişti. Ben de aynı şekilde dosyaların artıkları oluyor demiştim.

Bunu birisine dediğimde dalgaya vurmuştu. Dosyaların KB cinsinden olduğunu, önemsiz olduğunu söylemişti. Ben de aynı şekilde dosyaların artıkları oluyor demiştim.
Sadece reg dosyaları bile MB'ları aşabiliyor. Bütün programları bu yöntemle silmek gerekiyor. Yoksa bir yıla kalmadan bu gereksiz artıklar çok ciddi artık yaratabilir. Eğer bilgisayarına önem veren birisiyseniz, bu şekilde silmelisiniz. Zaman olarak da pek farkları yok. Revo hızlı çalışıyor.

Sadece reg dosyaları bile MB'ları aşabiliyor. Bütün programları bu yöntemle silmek gerekiyor. Yoksa bir yıla kalmadan bu gereksiz artıklar çok ciddi artık yaratabilir. Eğer bilgisayarına önem veren birisiyseniz, bu şekilde silmelisiniz. Zaman olarak da pek farkları yok. Revo hızlı çalışıyor.
Kesinlikle ben öyle yapıyorum. Adeta alışkanlık haline getirdim, program kaldırdan yaptığımda içim rahat etmiyor artık.

Ben önceden sildikten sonra geri geliyordu :D
Kurulum bitmeden önce sildiyseniz geri gelmesi normal. Eğer başka bir durum söz konusuysa bilemiyorum. Formattan sonra ilk yaptığım işlemlerden biri. Ama internete bağlanıp, bilgisayarı etkinleştirdikten sonra geri geliyorlardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı