Teknik analiz öğrenince ile girilebilir ama yeni başladıysan elon musk ın twitlerine göre falan işlem yaparsan mutlu ayrılan olmazHiç girme derim bu işlere. Çevremde de mutlu ayrılan görmedim kendim de mutlu ayrılmadım.
Teknik analiz falan hikaye, ne batanlar gördüm ben bu işlerde.Teknik analiz öğrenince ile girilebilir ama yeni başladıysan elon musk ın twitlerine göre falan işlem yaparsan mutlu ayrılan olmaz![]()
Denemekten zarar gelmez tabiki zarar edince hırs yapmamak lazım hırs yaparsan kaldıraçlıda batman garanti olur.Yok yeni değilim, aldığım kurslarla grafik okumasını analiz yapmayı biliyorum. 2 yıldır işlem yapıyorum(2 yil yeni mi sayılır mı bilmiyorum). kripto ve borsada tecrubeliyim diyebilirim hatta usta birliğim bist100
kaldıraçlı işlemi her zaman merak ettim riski çok yuksek diye bulaşmadim. Şimdi yaptığım karlardan bir miktar parayı denemek istiyorum. Yani oluşak kaybı gozden çıkardım ama bilmem gerek 2 şey var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.