Kaldırılamayan web root Security eklenti

SOLOTOF

Hectopat
Merhaba, benim sorunum indirmiş olduğum web root Security adlı uygulamayı silmeme ragmen bir türlü çalışmaya devam ediyor.
Sildiğim zaman program kalktı ancak hizmetlerde çalışmaya devam etti bende güvenli modda tüm web root adı geçen kayıtları sildim.
Daha sonra Edge de uzantı olarak çıktı karşıma silinmiyor kuruluşunuz tarafından yönetiliyor yazıyor.
Denediklerim:
Revo Uninstaller ile kaldırmayı denedim uzantıyı .
IObit uninstaller ile kaldırmayı denedim uzantıyı .
Yönetici olarak Edge'yi başlatıp uzantıyı kaldırmayı denedim ama herhangi bir şey değişmedi.

Ekran Alıntısı.PNG

K
Ayrıca güvenli modda eklentiyi kaldırınca geri kurulmuyor ama normal başlangıçta yani güvenli modda değilken eklenti geri kuruluyor.

Virüs taraması yaptım ancak herhangi bir tehdit ile karşılaşmadım.
Kendi kendine olmaz bir program yeniden yüklüyordur mesela dinoraptzor org virüsü gibi temizlesen bile program yeniden yüklüyordu

Anladım Hocam ancak kaldırmak istiyorum ama kaldırmam için bana bir seçenek sunmamış zorla kullandırıyor bana :D
Ben de çok uğraştım kaldırmak için sonra vazgeçtim. Bir sorun olacağını sanmıyorum, zaten eklenti antivirüs ile bağlantılı çalışıyor o yüzden kaldırılamıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı