Bir süre önce bir video görmüştüm. Steam'den kaldırılan oyunları elde etmek hakkındaydı. GTA San Andreas, Max Payne gibi oyunları alabiliyorduk. Bunun nasıl olduğunu bilen var mı?
Bir süre önce bir video görmüştüm. Steam'den kaldırılan oyunları elde etmek hakkındaydı. GTA San Andreas, Max Payne gibi oyunları alabiliyorduk. Bunun nasıl olduğunu bilen var mı?
San Andreas'ı Steam'den alamazsın satışı olmadığı için. Max Payne ise Türkiye'ye satılmıyor, VPN ile başka ülkeyi göstererek satın alınabiliyor olmalı ama bu da hesabının banlanmasına sebep olur.
San Andreas'ı Steam'den alamazsın satışı olmadığı için. Max Payne ise Türkiye'ye satılmıyor, VPN ile başka ülkeyi göstererek satın alınabiliyor olmalı ama bu da hesabinın banlanmasına sebep olur.
Bir süre önce Playstore.com üzerinden satışa girmişti ve Max Payne 1-2'yi inanılmaz ucuz bir fiyata almıştım mesela toplam 36 tl olmak üzere. Bir de TTNET kullanıcılarına faturaya yansıtabiliyorlardı 12 taksite böldürmüştüm Key olarak verilmişti. Muhtemelen ellerinde belli bir adet key vardı onları satışa sundular. Ancak ellerinde bu şekilde key olan varsa onlardan temin edilebilir diye düşünüyorum.