Kaldırır mı derdi olmadan kullanılacak sistem önerisi

Anakartta bu özelleştirmeyi yapın S2H sorunlu bir kart.

Dosya Ekleri

• 1743720516500.png
    81,7 KB · Görüntüleme: 26
Hocam taksitli alamadığım sürece ne yazık ki o bütçelere çıkamamaktayım. Bu tarz sistem önerileri ya da parça önerilerini taksitli şekilde alabileceğim öneriler çok iyi olur. Teşekkür ederim.

Hocam taksit seçenekleri var. Baktınız mı?

Hoca çok fark koyuyor ya.

Doğrudur hocam. Hazır sistemlerdeki taksit seçenekleri konusunda pek bilgim yok. Laptop deseydin iş farklıydı tabii.
Bu attığım sistemin taksit seçeneklerine bakar mısınız?

Game garaj dışında tüm siteler taksitte fark alıyor.Tek tek gaming gecesinden toplayabilirsin.

Hocam attığınız sistemin işlemcisi 4080 veya 7900GRE de kuklanılan işlencilerden 7800XT'ye 7600 veya 7500F yeterli oluyor bu fiyata attığınız sistem kesinlikle alınmaz bence üstüne biraz daha koyar 9070 alırsın.

Peki hocam tek tek toplamamı önerdiğiniz parçaları yazabilir misiniz? Yine max 60k bandında. Attığım bilgisayar f/p olarak mı iyi değil yoksa ürünler mi çok iyi değil? Yorum yaparsanız sevinirim. Eyvallah.

Sana dediğim gibi tek tek toplayabilir ve taksit yapabilirsin. Sen ikisindende bir fiyat çıkar bak ve 9070 in ibceleme vidiosuna bak sen karar ver 5070 mi 9070 mi bana kalsa 9070xt al geç veya tek tek topla geç.

Attığınız sistemdd kötü değil dier sitedende fiyatlara bakın.

Vallahi hocam Steam dolara geçtiğinden beridir oyun almaya başladım, cevremdekiler bilgisayarın yok oyun alıyorsun vs. Dediler, şimdi ise ucu ucuna bir PC aldım, şimdi de o aldığım oyunları rahatça oynuyorum, eğer oyunları almasaydım şu anda oyun alacak param kalmadığı için taksitlerin bitmesini bekleyecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…