Kaldırır mı derdi olmadan kullanılacak sistem önerisi

Hocam, parçaları toplayarak mı almamı tavsiye edersiniz? 6 taksitle birlikte alabileceğim direkt site önerisi rica etsem çok daha güzel olur. Baktıkça birçok opsiyon çıkıyor koca bir derinlik. Bütçe 60 bine kadar taksitle ödeyebilirim de fazlası yorar beni. İlk mesaj da yer alan bilgisayar için o fiyata gerek yok diyorsanız farklı önerilere açığım.

Dediğim gibi yaklaşık 3-4 sene full ayarlarda rahat rahat oynayabilmek sonrasında ise uzun yıllar 1060'da olduğu gibi orta-düşük ayarlarda da oynatabilen bir sistem arıyorum.

Anakartta bu özelleştirmeyi yapın S2H sorunlu bir kart.

Dosya Ekleri

• 1743720516500.png
    1743720516500.png
    81,7 KB · Görüntüleme: 26
Hoca çok fark koyuyor ya.

Doğrudur hocam. Hazır sistemlerdeki taksit seçenekleri konusunda pek bilgim yok. Laptop deseydin iş farklıydı tabii.
Bu attığım sistemin taksit seçeneklerine bakar mısınız?

Hocam, parçaları toplayarak mı almamı tavsiye edersiniz? 6 taksitle birlikte alabileceğim direkt site önerisi rica etsem çok daha güzel olur. Baktıkça birçok opsiyon çıkıyor koca bir derinlik. Bütçe 60 bine kadar taksitle ödeyebilirim de fazlası yorar beni. İlk mesaj da yer alan bilgisayar için o fiyata gerek yok diyorsanız farklı önerilere açığım.

Dediğim gibi yaklaşık 3-4 sene full ayarlarda rahat rahat oynayabilmek sonrasında ise uzun yıllar 1060'da olduğu gibi orta-düşük ayarlarda da oynatabilen bir sistem arıyorum.
Game garaj dışında tüm siteler taksitte fark alıyor.Tek tek gaming gecesinden toplayabilirsin.

Doğrudur hocam. Hazır sistemlerdeki taksit seçenekleri konusunda pek bilgim yok. Laptop deseydin iş farklıydı tabii.
Bu attığım sistemin taksit seçeneklerine bakar mısınız?

Hocam attığınız sistemin işlemcisi 4080 veya 7900GRE de kuklanılan işlencilerden 7800XT'ye 7600 veya 7500F yeterli oluyor bu fiyata attığınız sistem kesinlikle alınmaz bence üstüne biraz daha koyar 9070 alırsın.

Game garaj dışında tüm siteler taksitte fark alıyor.Tek tek gaming gecesinden toplayabilirsin.

Hocam attığınız sistemin işlemcisi 4080 veya 7900GRE de kuklanılan işlencilerden 7800XT'ye 7600 veya 7500F yeterli oluyor bu fiyata attığınız sistem kesinlikle alınmaz bence üstüne biraz daha koyar 9070 alırsın.
Peki hocam tek tek toplamamı önerdiğiniz parçaları yazabilir misiniz? Yine max 60k bandında. Attığım bilgisayar f/p olarak mı iyi değil yoksa ürünler mi çok iyi değil? Yorum yaparsanız sevinirim. Eyvallah.

Peki hocam tek tek toplamamı önerdiğiniz parçaları yazabilir misiniz? Yine max 60k bandında. Attığım bilgisayar f/p olarak mı iyi değil yoksa ürünler mi çok iyi değil? Yorum yaparsanız sevinirim. Eyvallah.
Sana dediğim gibi tek tek toplayabilir ve taksit yapabilirsin. Sen ikisindende bir fiyat çıkar bak ve 9070 in ibceleme vidiosuna bak sen karar ver 5070 mi 9070 mi bana kalsa 9070xt al geç veya tek tek topla geç.

Attığınız sistemdd kötü değil dier sitedende fiyatlara bakın.

Arkadaşın dediği doğrudur hocam bende yeni sistem aldım eskiden 1050 ile gayet mutlu mesut yaşıyordum ömrü doldu yoksa daha gidiyordu sorunsuz korsana hiç başvurmamışdım çok oyunda almam ben ondan dolayı oyuna bütçe ayırmadım.

Vallahi hocam Steam dolara geçtiğinden beridir oyun almaya başladım, cevremdekiler bilgisayarın yok oyun alıyorsun vs. Dediler, şimdi ise ucu ucuna bir PC aldım, şimdi de o aldığım oyunları rahatça oynuyorum, eğer oyunları almasaydım şu anda oyun alacak param kalmadığı için taksitlerin bitmesini bekleyecektim😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı