Kaldırmayan bilgisayara Windows 11 yüklenir mi?

Arkadaşlar benim şu anki işletim sistemim Windows 10 sistemim resimde gördüğünüz gibi, Windows 11 yüklemek istiyorum ama sitesinden baktığımda sistem gereksinimleri uyuyor ama ayarlarda karşılamıyor diyor bir de benim arkadaşın sistemi benimkinden kötü o Windows 11 kullanıyor. Sizce Windows 11 yüklemeli miyim? Bilgi verirseniz sev

Elinde sonunda herkes geçecek hocam, yeni çıkacak oyunlar direk Windows 11'e port edilecek sanırım.

Hocam ikisini de 5'er ay kullandım fakat optimize falan değil bence.

Daha optimize daha az arayüz var

Hocam galiba siz Windows 11 kullanmışsınız sizce aralarında bir fark var mıdır ya da Windows 11'in sıkıntıları nelerdir? Biliyor musunuz? Ve oyunlarda FPS düşme ile alakalı şeyler duydum bunlar doğru mudur?
Evet hocam kullandım ve 4-5 ay sonra windows 10'a geçtim. Windows 11'de birçok arkadaşımda gördüğüm ekran donma vs. gibi sorunlar var ve bende de çok kez yaşandı. Eğer siz daha windows 11'e geçmediyseniz hiç geçmenizi tavsiye etmem. FPS düşüşü vs. gibi şeyler bende olmadı.

Evet hocam kullandım ve 4-5 ay sonra Windows 10'a geçtim. Windows 11'de birçok arkadaşımda gördüğüm ekran donma vs. gibi sorunlar var ve bende de çok kez yaşandı. Eğer siz daha Windows 11'e geçmediyseniz hiç geçmenizi tavsiye etmem. FPS düşüşü vs. gibi şeyler bende olmadı.

Bende geçmeyi düşünmüyordum hpcam zaten teşekkürler yine de.

Hocam galiba siz Windows 11 kullanmışsınız sizce aralarında bir fark var mıdır ya da Windows 11'in sıkıntıları nelerdir? Biliyor musunuz? Ve oyunlarda FPS düşme ile alakalı şeyler duydum bunlar doğru mudur?

Bana göre Windows 11 daha optimize. Valorant oyununu ele alalım. Windows 10 ile Valorant oynarken 80 FPS aldım Windows 11'e geçtim bu sayı 114'e çıktı Windows 11 daha optimize

Bana göre Windows 11 daha optimize. Valorant oyununu ele alalım. Windows 10 ile Valorant oynarken 80 FPS aldım Windows 11'e geçtim bu sayı 114'e çıktı Windows 11 daha optimize
Aslında doğru hocam, FPS artışı görülmekte.

Ama şimdi benden kötü sistemi olan arkadaşım var onun işlemci hızı ve nesili aynı benimkiyle o Windows 11 kullanıyor. Onda hiç sorun olmuyor. Sizce ne yapmalıyım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı