Kale kuşatma asker sayısı değişiyor mu?

Benım zaten kişisel para olarak sorunum yok demircilik işini halletmiştim çünkü şu an bir kılıç satıyom 15 bin çok iyi ama ben emın olamadım simdi krallığa gireceğim kaleleri falan mı vercekler bana? Neyse işte bir şey yapıyorlar sonra kaleleri teslim ederek çıkıyom. Buraya kadar oldu sanırım çıktıktan sonra benım krallık kurmamda nasıl işe yarayacak.

Tavsiyem birlik sayını 150-200 de minimun sabitlemeden kendi kralliğını kurmaman. Ayrıca 3-4 yoldaş birliğin olmalı ve her biri en az 80-90 askerli olmalı. Her 500 nüfuzda bir yoldaşı kendi lordun yapmalısın. Ondan dolayı sana seri nüfuz veren politikalar ile kralın +40 birlik büyüklüğüne sahip olduğu politikayı seç. Son olarak tavsiyem belirli bir şehir veya kale sayısına ulaşana kadar başka bir krallığa katılman olur. Ben hep güneye katılır ve erzenuru kendi haneme alırım mesela sonrasında toprakları kendi elinde tutarak ayrılman gerekli(sana savaş açacaklar). Lordlarla ilişkini iyi tutup kendi safına çekmeyi unutmaman da lazım. Ben kendim ilk ayrıldığımda kendi birliğim 300-400 arası ve kişi başı 100'den 4 tane yoldaş birliği ile erzenur kalesi ve üstteki iki şehre sahiptim. Yakın bölgelerde oldukları için saldırı aldıklarında direkt dönüp savunabiliyorduk. Her 500 nüfuzda yoldaştan bir lord yaratıp ona kale verdim böylece o da kendi bölgesini oluştururken ben de +100 asker edindim(yeni yoldaş birliği ve lord yaptığınız yoldaşın birlikleri) ayrıca kısa süreli destek için paralı askerleri de saflarınıza çekebilirsiniz. Eğer olması gerekenden erken ayrılırsanız gelişim olarak -100 yersiniz tabiri caizse. Krallıklar size seri seri savaş açıyor eğer onları püskürtecek gücünüz olmazsa oyununuz biter.

Peki başka krallıktan biriyle evlensem kötü mü olur?

Şu an kuzey imparatorluğu adına çalışıyorum burada paralı asker olarak geçiyor ama sizin kastettiğiniz şey bu sanırım.

Son düzenleme:

Şu an kuzey imparatorluğu adına çalışıyorum burada paralı asker olarak geçiyor ama sizin kastettiğiniz şey bu sanırım.

Kimle evlendiğin fark etmiyor direk senin klan üyen oluyor zaten.

Tavsiyem ira ile evlenmen olur. Oyundaki en guclu zirhlara sahip kendisi.

Nüfuz arttıran politikalar var savaşlardan aldığın nüfuzu arttıran bufflar var. Bir süre sonra artacak merak etme.

Sen paralı askersen kazandığın nüfuz otomatik paraya dönüşüyordur.

küçük gruplar çok vermez ama iyi bir savaş kazanırsan en az 30 40 kazanırsın.

Kaybettiğim özellikleri geri nasıl kazanacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…