Hocam halı sahada kullanacağım ancak eninde sonunda hepsi deforme oluyor diyerek maç başı eldiven mi alalım daha öncede adidas kullandım şuan 450TL ye satılan kipsta eldivene göre hem başlangıçta hem ömründe hemde bitmiş halindeki kullanılabilirlik aynı değildi. Sizin dediğiniz olay ya çok ucuz eldivenlerde ya da profesyonel ham lateksten yapılan eldivenlerde yaşanır. Bu tür eldivenlerde 3.maç deforme olması ürünün ya çakma olduğunu ya da adam gibi kullanılmadığı söyler. Ayrıca sakatlık olmadıkça da kemikli eldiven kullanmanın hiçbir yararı yok boşuna para ve performans israfı.Nerede kullanacağını da yazsaydın da biz de ona göre yorum yazsaydık. Çim sahada mı yoksa halı sahada mı? Bu arada da ikisi de aynı ve 3 bilemedin 4 maç çıkardıktan sonra avuç içi kısmı deforme olacak. Soyulacak. Eğer sadece halı sahada kullanacaksan kesinlikle 3 maç sonra deforme olurlar. İster 2 bin liralık eldiven al istersen 200 liralık eldiven al hepsi aynı sonu yaşıyor. O yüzden eğer sadece halı sahada kullanacaksan inan aldığın markanın pek bir önemi yok. En az 10 kaleci eldiveni eskitmiş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim. Kaleci eldiveni alırken kemikli modelleri almanı tavsiye ederim.
Hocam ilk mesajdaki 1.eldiven haricinde Reusch'un 950TL lik bir eldivenini buldum. Sizin dediğinize göre ikiside aşağı yukarı aynı ömüre sahip ancak Reusch diğer eldivene göre fiyatına da bakılarak iyi bir tutuş vesaire gösterir mi kısaca sen hangisini tercih ederdin? Ayrıca ikisi hakkında da ömrü hakkında bir yorum göremedim.Halı saha çim sahaya benzemez. Çim sahada da, Halı sahada da çok pahalı eldivenler de kullandım. Halıya sürtünme yüzünden sen istediğin kadar iyi kaleci eldiveni alsan da deforme olacaktır. Alacağın eldivende 3-5 maç sonra deforme olacaktır. Maç başı eldiven al demedim. Çok pahalı eldivene gerek yok dedim. Zaten 1500-2000 liralık eldivenler de başlangıç seviyesinde ve malzeme olarak çabuk yıpranan türde olacaktır. Adidas, Reusch, Uhlsport, Nike, Puma, Dekatlon vb bir sürü marka kullandım. Eğer halı sahada kullanılacaksa çim sahaya göre çok daha çabuk deforme oluyorlar. Sakatlık olmadıkça kemikli eldiven kullanmanın yararı yok demeni anlamadım. Sakatlık olup olmayacağını nasıl kestirebiliyorsun? Amaç zaten doğacak sakatlıkları en aza indirmek. Kemiksiz eldiven kullandığım zamanlar 3 kez parmağım çatladı. Bir kez de bileğim burkuldu. Hatta parmaklarım sırf bu yüzden biraz yamuk. Sırf o yüzden kemikli eldiven kullanıyorum. Halı sahada alan dar oyuncu sayısı kalabalık olduğu için rakipler 2 metre dibinden kaleye füze yolluyor. Haliyle de parmaklar yakın mesafede zarar görebiliyor. Bir de kemikli eldivenler o kadar da pahalı değil. Eğer halı saha için kullanılacaksa 600-1000 liraya kemikli eldivenler var. Tabii kullanıp kullanmamak sana kalmış herkes kullanamaz. Eğer eldiven alacaksan markayı bir de Hepsiburada gibi sitelerde arat. Daha önce kullanıp orada yorum yazanları oku. Çabuk deforme oluyor mu olmuyor mu? Kavraması nasıl? En iyi o yorumlar sana yardım eder.
Hocam ilk mesajdaki 1.eldiven haricinde Reusch'un 950TL'lik bir eldivenini buldum. Sizin dediğinize göre ikisi de aşağı yukarı aynı ömüre sahip ancak Reusch diğer eldivene göre fiyatına da bakılarak iyi bir tutuş vesaire gösterir mi kısaca sen hangisini tercih ederdin? Ayrıca ikisi hakkında da ömrü hakkında bir yorum göremedim.
Eldiven:
Reusch Attrakt Solid Kaleci Eldiveni - Fiyatı, Yorumları
Reusch Attrakt Solid Kaleci Eldiveni yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
@Hectorjulian Dostum bende 8 senedir pumanın kemikli eldivenini kullanıyorum. Artık miladını doldurdu, bu yüzden yeni bir kemikli eldiven almayı düşünüyorum. Aynı senin gibi düşünüyorum istediğin kadar kaliteli eldiven al halı saha zeminindeki kaucuklar yüzünden çok çabuk aşınıyor bu yüzden kullandığın ya da önerebileceğin kemikli eldiven varsa cevap olarak yazarsan sevinirim.