Kalemli tablet önerisi

hfikribengi

Hectopat
Öğrenci olduğum için, aynı zamanda çok fazla çizim yapmaya zaman harcadığım için kalemli bir tablet almak istiyorum. Bütçem 8000 TL ile sınırlı, o yüzden IPad'i direk eledim (9. nesil almak istemiyorum). Tablette oyun oynamayacağım genel olarak not almak, çizim yapmak gibi işler için kullanacağım. Şu anda Huawei MatePad 11 ile Samsung Galaxy Tab S7 FE arasında gidiyorum. Normalde Samsung alırdım, fakat Huawei'nin 120 Hz sunması bana göre çok büyük artı. Bir de Xiaomi Tab 5'i düşündüm ama hem kalemini ayrı satması (2000TL civarı) hem de 1000TL daha pahalı olmasından dolayı onu da elemiş bulunuyorum. 2 tablet arasından siz hangisini önerirsiniz?

Oyun için Huawei, onun dışında Samsung alabilirsiniz. Ben olsam Samsung tercih ederdim ikisi arasından.

Oyun için Huawei, onun dışında Samsung alabilirsiniz. Ben olsam Samsung tercih ederdim ikisi arasından.

Telefonunuz 120 Hz ise 60 Hz rahatsız edici gelebilir ama S7 FE derdim ben. Google servisleri sizin için sorun değilse Huawei de alınabilir.

Samsung Galaxy Tab S7 FE aldım, 3 gündür kullanıyorum. Doğru tercihi yapmışım performansı, ekranı ve kalemi bunu hissettiriyor, teşekkür ederim.

Samsung Galaxy Tab S7 FE aldım, 3 gündür kullanıyorum. Doğru tercihi yapmışım performansı, ekranı ve kalemi bunu hissettiriyor, teşekkür ederim.
Hocam selamlar, kullanımınız ne durumda memnun musunuz? Rami çok az gelmişti bana sorun yaratıyor mu?

Hocam selamlar, kullanımınız ne durumda memnun musunuz? Rami çok az gelmişti bana sorun yaratıyor mu?
Evet her gün kullanıyorum cihazı. Oyun hiç oynamadım, onun dışındaki işlerde ram yetiyor. Isınma problemi de yaşamadım. Ama ram kullanımı genel itibariyle %60-%70 arasında oynuyor. Bence böyle bir cihazın rami en az 6 olmalıydı diye düşünüyorum.

Evet her gün kullanıyorum cihazı. Oyun hiç oynamadım, onun dışındaki işlerde ram yetiyor. Isınma problemi de yaşamadım. Ama ram kullanımı genel itibariyle %60-%70 arasında oynuyor. Bence böyle bir cihazın rami en az 6 olmalıydı diye düşünüyorum.
Oyun için değilde okul için, word, excel dosyaları için kullanılacak. Bende 4 değilde daha yüksek olmasının iyi olacağını düşünüyordum. Sonuçta uzun zaman kullanılacak, sorun çıkarabilir diye düşünüyordum. Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı