Kali Bettercap Arp nasıl kullanılır?

"Ama eğer dualboot olarak kullanıyorsanız Kali'yi o zaman gerk kalmaz"
O zaten aklımda olan bir şey ona döncem zaten şu an vmden kullanıyorum ama bir şey fark edecek gibi değil ya çünkü sonuçta aynı bağ üstünden işlem yapmıyorum ya yani etkisi ne olur zaten dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum ama sebebini de merak ediyorum...

gerekmiyogert olarak kullanıyorsanız Kali'yi o zaman gerk kalmaz"
O zaten aklımda olan bir şey ona döncem zaten şu an vmden kullanıyorum ama bir şey fark edecek gibi değil ya çünkü sonuçta aynı bağ üstünden işlem yapmıyorum ya yani etkisi ne olur zaten dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum ama sebebini de merak ediyorum...
Hocam vm den nat ağından kullanıyor eğer köprü bağdaştırıcısı ile wifi kart kullanmıyorsanız, dual boot'ta ise direkt pcnin sistemini kullanıyor o yüzden wifi saldırılarında wifi kartı gerekmiyor

Beki hocam benim yapacağım işe göre Ubuntu mu kurmak yoksa Kali mi kurmak daha iyi. Ubuntu daha rehabet almış gibi.

Hocam kendinize göre bir işletim sistemi seçmek daha doğru olur ama hack işleri için Black Arch(zor), parrot OS, Kali, redhat, blackbox gibi işletim sistemleri tercih ediliyor
İlk başlangıç için genelde Kali Mint tavsiye ediliyor

Hocam kendinize göre bir işletim sistemi seçmek daha doğru olur ama hack işleri için Black Arch(zor), parrot OS, Kali, redhat, blackbox gibi işletim sistemleri tercih ediliyor
İlk başlangıç için genelde Kali Mint tavsiye ediliyor
Ben kali linux ile başlamıştım çok değiştirsemde kaliye geri döndüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı