fvzbased Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 129 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #1 Bilgisayardaki HDD'yi bölüp Kali kurdum fakat boot menüde Kali görünmüyor ve boot olmuyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2022
Bilgisayardaki HDD'yi bölüp Kali kurdum fakat boot menüde Kali görünmüyor ve boot olmuyor. Ne yapmam lazım?
MiniRayss02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 3.499 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci + Editör 25 Ekim 2022 #2 fvzbased dedi: Bilgisayardaki HDD'yi bölüp Kali kurdum fakat boot menüde Kali görünmüyor ve boot olmuyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Vm VirtualBox mu? Direkt cihazınamı kuruyorsun. Artı 0 Eksi
fvzbased dedi: Bilgisayardaki HDD'yi bölüp Kali kurdum fakat boot menüde Kali görünmüyor ve boot olmuyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Vm VirtualBox mu? Direkt cihazınamı kuruyorsun.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #3 fvzbased dedi: Bilgisayardaki HDD'yi bölüp Kali kurdum fakat boot menüde Kali görünmüyor ve boot olmuyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... UEFI mi kurdunuz normal mi? MiniRayss02 dedi: Vm VirtualBox mu? Direkt cihazınamı kuruyorsun. Genişletmek için tıkla... Dualboot galiba. Artı 0 Eksi
fvzbased dedi: Bilgisayardaki HDD'yi bölüp Kali kurdum fakat boot menüde Kali görünmüyor ve boot olmuyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... UEFI mi kurdunuz normal mi? MiniRayss02 dedi: Vm VirtualBox mu? Direkt cihazınamı kuruyorsun. Genişletmek için tıkla... Dualboot galiba.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #4 GRUB EFI kurulumu yapmadığınızdan boot edemiyorsunuz. Artı 0 Eksi Çözüm