Kali Linux 2.0 TP-LINK TL-WN722N Aygıt Sorunu

I

i_am_minigun

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar ben bu ürünü yeni aldım fakat Kali'de ''airmon-ng start wlan0'' komutunu yazdıktan sonra ''wash -i mon0'' yazıyorum ama hata veriyor ve etraftaki modemleri taramıyor flash diskten boot ettim ama neden böyle olduğunu anlamıyorum. Bilgisayarım masaüstü. Yardım edebilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
airmon-ng start wlan0 komutunu girdikten sonra ifconfig yazıp monitörün ismine dikkatli bakın benimde wlan0mon oluyor start komutunu girince

Hayır tamamen kendi modemime yapacağım . Yani bir saldırı söz konusu değil.

[X] ERROR: Failed to open 'mon0' for capturing. Bu yazıyor ne yapmalıyım ?

airmon-ng start wlan0
airodump-ng wlan0mon
sırası bu olacak

airmon-ng start wlan0
airodump-ng wlan0mon
sırası bu olacak
Ben Wifislax 4.11 kullandım böyle bir sorun yoktu yani komut değişti mi ? Wifilax 4.11'de oluyordu . Kodlar mı değişti ? Ayrıca ''airodump-ng start wlan0mon'' wps özelliği aktif modemleri mi tarıyor ?

Şöyle anlatayım aircrack yeni versiyonunda wlan0 ile mon0 ayırmak yerine tek seferde birleştirdi Wifislax'de eski versiyonsa eğer onda böyle bir problem ile karşılaşmamanız muhtemel.

Not: WPS açığı olan modemleri aramak istiyorsanız wash -i wlan0mon -c <kanal> -C -s komtunu girerek aratabilirsiniz wps locked no ise o modeme saldırabilirsiniz fakat yes durumda ise o modeme wps saldırısı yapamazsınız

Not2: airodump-ng start wlan0mon sadece etraftaki modemleri tarayacaktır.

Ayrıca bu sorun için mdk3 flood saldırısı yapmalıymışız doğru mu ? Ayrıca wps özelliği olmayan modemlere wpa 2 korumalı olanlara kelime listesi olmadan da saldırı yapılabiliyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…