Kali Linux 2.0 TP-LINK TL-WN722N Aygıt Sorunu

• Konuyu başlatan i_am_minigun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 6.822
mdk3 flood saldırsı konusunu bilmiyorum fakat wpa2 korumalı modemlere wordlist olmadan saldırı yapabilirsin ama etkili olacağını sanmıyorum ve kıracağın modemin sahibiyle iletişim içinde ol en sevdiği şeyler,köpeği varsa ismi çocuklarını ismi, doğum tarihi vb. mesela benim burdaki 4 modeminde şifresi çocuklarının ismi ve telefon numarasıydı.

mdk3 flood saldırsı konusunu bilmiyorum fakat wpa2 korumalı modemlere wordlist olmadan saldırı yapabilirsin ama etkili olacağını sanmıyorum ve kıracağın modemin sahibiyle iletişim içinde ol en sevdiği şeyler,köpeği varsa ismi çocuklarını ismi, doğum tarihi vb. mesela benim burdaki 4 modeminde şifresi çocuklarının ismi ve telefon numarasıydı.
Kardes bu reaver 1.5.2 surumunde bir problem varmis ben kaldirip 1.3 surumunu nasil yukleyebilirim ? Yardimci olabilir misin ?

problem yok bende 1.5.2 kullanıyorum belki sende bi problem olabilir ama yinede kaldıracaksan bilmiyorum onun için yeni konu açman gerek.

@Silinen üye
Modemler güncelleme alıyor ve bu güncellemeler ile işlevsellik ve modemin bulunan açıkları kapatmaya yarıyor, saldırıya uğradıklarında kendilerini korumaya alıyor. Bazıları ilk 5-10 pin denemede kilitler bazıları sen hedefe ulaşmaya çalışırsın az kaldı dersin üstte yazdığın gibi belli bir yüzde de kalır, aynı pini tekrarlamaya devam eder.

Son düzenleme:
@Silinen üye
Modemler güncelleme alıyor ve bu güncellemeler ile işlevsellik ve modemin bulunan açıkları kapatmaya yarıyor, saldırıya uğradıklarında kendilerini korumaya alıyor. Bazıları ilk 5-10 pin denemede kilitler bazıları sen hedefe ulaşmaya çalışırsın az kaldı dersin üstte yazdığın gibi belli bir yüzde de kalır, aynı pini tekrarlamaya devam eder.
Peki kesin çözümü yok mu ? Ayrıca işlem hep %99.9 da kalıyor.

Peki kesin çözümü yok mu ? Ayrıca işlem hep %99.9 da kalıyor.
Kendi modemine atak yapıyorsun anladığım kadarı ile.
Böyle modemler de yapacağın tek şey brute force attack olacaktır. Yalnız o iş okadar kolay değil. Kendin worldlist oluşturabilirsin fakat oluştursan bile tüm harf ,sayı ve özel karekter inanılmaz boyuta ulaşır ve şifre uzunsa yılları alır. Biraz araştırırsan arama motorunu kullanarak fikir edinirsin.
NSA'in kullandığı kaç milyon dolarlık alet varsa o başka. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı