Baba pro123
Picopat
Merhaba, ilk önce unknown chipset hatası vardı kod yazıp çözdüm ama şimdi siyah ekranda _ de kalıyor. Acaba çözümü bilen anlatabilir mi?
Kali | Kali Linux bu Kali'nin resmi sitesinden X64 installerı indirdiğinizden emin olun.
Hem Kali sorununuzu çözdük diyelim. Etik hackerlık denemeleri yapacaksanız, kontrollü bir şekilde internetten metotları araştırarak yapın. Aksi takdirde bilgisayar hapı yutabilir.
Tamam her şey düzenli gidiyor. Bir sıkıntı göremiyorum. Kurulum ekranı çıktıysa karşınıza, farklı bir seçeneği işaretlemiş olabilir misiniz?Evet hoca X64 sürümünü indirdim.
Tamam her şey düzenli gidiyor. Bir sıkıntı göremiyorum. Kurulum ekranı çıktıysa karşınıza, farklı bir seçeneği işaretlemiş olabilir misiniz?
Çok garip, BIOS kurulu değil mi bilgisayarda? Bilgisayarı kapatıp BIOS'a girmeyi deneyin. Ayrıca boot seçeneğinde hala flash belleğiniz seçili olabilir. Normal depolama biriminizi seçip tekrar boot edin.
Bu konuyu biraz araştırıp hemen geleceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.