alperenn.aluc Femtopat Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #1 Hem Kali hem de Windows 10 kullanıyorum Kali Linux'a girerken giriş amblemini görüyorum ama daha sonra ekranda hiçbir şey gözükmüyor. Sadece bir imleç yanıp sönüyor başka hiçbir şey yok. Windows'a sorunsuz girebiliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2025
Hem Kali hem de Windows 10 kullanıyorum Kali Linux'a girerken giriş amblemini görüyorum ama daha sonra ekranda hiçbir şey gözükmüyor. Sadece bir imleç yanıp sönüyor başka hiçbir şey yok. Windows'a sorunsuz girebiliyorum.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.012 Makaleler 19 Çözümler 222 Yer Erzincan ❄️ Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #2 @Alperenn. Aluc sistemi yeni mi kurdunuz? Yeni kurmadıysanız ne yaptıktan sonra bu olmaya başladı? Tty'e girebiliyor musunuz? Artı 0 Eksi
@Alperenn. Aluc sistemi yeni mi kurdunuz? Yeni kurmadıysanız ne yaptıktan sonra bu olmaya başladı? Tty'e girebiliyor musunuz?
KS KS alperenn.aluc Femtopat Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #3 Maomao dedi: @Alperenn. Aluc sistemi yeni mi kurdunuz? Yeni kurmadıysanız ne yaptıktan sonra bu olmaya başladı? Tty'e girebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... En son veil yüklüyordum akşam bilgisayarı kapattım sabah baktığımda açılmıyordu sistemi yeni kurmadım. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Maomao dedi: @Alperenn. Aluc sistemi yeni mi kurdunuz? Yeni kurmadıysanız ne yaptıktan sonra bu olmaya başladı? Tty'e girebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... En son veil yüklüyordum akşam bilgisayarı kapattım sabah baktığımda açılmıyordu sistemi yeni kurmadım.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.012 Makaleler 19 Çözümler 222 Yer Erzincan ❄️ Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #4 Weekly ISO'yu indirip kurmayı deneyin. Zaten yeni kurduğunuzdan kaybınız olmayacak. Artı 0 Eksi
KS KS alperenn.aluc Femtopat Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #5 Maomao dedi: Weekly ISO'yu indirip kurmayı deneyin. Zaten yeni kurduğunuzdan kaybınız olmayacak. Genişletmek için tıkla... İnternette arattım bulamadım link var mı bir de flash üzerinden mi kurmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Maomao dedi: Weekly ISO'yu indirip kurmayı deneyin. Zaten yeni kurduğunuzdan kaybınız olmayacak. Genişletmek için tıkla... İnternette arattım bulamadım link var mı bir de flash üzerinden mi kurmam gerekiyor?
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.012 Makaleler 19 Çözümler 222 Yer Erzincan ❄️ Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #6 @alperenn.aluc evet USB ile kuracaksınız. Get Kali | Kali Linux Home of Kali Linux, an Advanced Penetration Testing Linux distribution used for Penetration Testing, Ethical Hacking and network security assessments. www.kali.org Altta weekly yazıyor. Onu seçin. Son durum nedir? Son düzenleme: 26 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
@alperenn.aluc evet USB ile kuracaksınız. Get Kali | Kali Linux Home of Kali Linux, an Advanced Penetration Testing Linux distribution used for Penetration Testing, Ethical Hacking and network security assessments. www.kali.org Altta weekly yazıyor. Onu seçin. Son durum nedir?