Kali Linux ağ adaptörü handshake yakalamıyor

yusufff33

Picopat
Daha fazla  
Kali Linux'da herkesin bildiği gibi airgeddon aracıni kurdum ve kurulum için gereken dosyaların hepsini indirdim fakat her şeyi yapıyorum kendi wifimi seçiyorum handshake yakalamıyor. Süresini falan da uzattım fakat olmuyor bilen birisi yardımcı olabilir mi? Ağ adaptörüm Archer t3u Plus.

Dosya Ekleri

• 17414763637648384659626309745813.jpg
    17414763637648384659626309745813.jpg
    300,7 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
Handshake yakalaman için gereken şey wifi ağına bağlantı isteğinin gitmesi. Eğer otomatik bağlantı kapalıysa yakalayamazsın. Ayrıca deauthentication saldırısı yapmana da gerek yok. Sadece dinlemedeyken telefonun ile veya başka bir cihaz ile ağa bağlan. Handshake gelecektir. Ağ adaptörünle bir alakası yok.

Handshake yakalaman için gereken şey Wi-Fi ağına bağlantı isteğinin gitmesi. Eğer otomatik bağlantı kapalıysa yakalayamazsın. Ayrıca deauthentication saldırısı yapmana da gerek yok. Sadece dinlemedeyken telefonun ile veya başka bir cihaz ile ağa bağlan. Handshake gelecektir. Ağ adaptörünle bir alakası yok.

Öyle yapıyorum zaten süreyi girip enter basıyorum sonra handshake gelmesini bekliyor bende telefondan ağa bağlanıyorum (kendisi otomatik bağlanıyor) fakat yakalayamiyor.

Öyle yapıyorum zaten süreyi girip enter basıyorum sonra handshake gelmesini bekliyor bende telefondan ağa bağlanıyorum (kendisi otomatik bağlanıyor) fakat yakalayamiyor.

Aynı sorun bende de var PC'yi görüyor ama telefonu görmüyor bunun 2 sebebi olabilir ağ adaptörünüz frenkansı yakalayamıyor olabilir veya eğer ki wf niz yeniyse buna engel olan protokoller var bir istersen arayüzüne girip güvenlikleri kaldır öyle dene.

Handshake yakalaman için gereken şey Wi-Fi ağına bağlantı isteğinin gitmesi. Eğer otomatik bağlantı kapalıysa yakalayamazsın. Ayrıca deauthentication saldırısı yapmana da gerek yok. Sadece dinlemedeyken telefonun ile veya başka bir cihaz ile ağa bağlan. Handshake gelecektir. Ağ adaptörünle bir alakası yok.

Adaptor etkiler hocam bunun temel mantığı sizin dediğiniz gibi otomatik bağlantı ile kullanıcıyı ağdan düşürüp el sıkışmayı yakalar ve bu yakalamadan ufak ufak passwordu çeker ama büyük bir ihtimal wf si yeni protokoller engelliyor.

Aynı sorun bende de var PC'yi görüyor ama telefonu görmüyor bunun 2 sebebi olabilir ağ adaptörünüz frenkansı yakalayamıyor olabilir veya eğer ki wf niz yeniyse buna engel olan protokoller var bir istersen arayüzüne girip güvenlikleri kaldır öyle dene.

Adaptor etkiler hocam bunun temel mantığı sizin dediğiniz gibi otomatik bağlantı ile kullanıcıyı ağdan düşürüp el sıkışmayı yakalar ve bu yakalamadan ufak ufak passwordu çeker ama büyük bir ihtimal wf si yeni protokoller engelliyor.

Anladım hocam modem arayüzünden güvenlikleri kapatıp tekrar deneyeceğim sonucu buraya yazarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı