Kali Linux'ta dün bağlanıyordu ama bugün internete bağlanmıyor. Fotoğraftaki hatayı alıyorum. Wi-Fi driver mı yüklemem gerek? İnternette öyle duydum ama yapamadım. Kali'de daha yeniyim.
En iyisi Kali yerine ParrotOS geçmeniz olur. Kali kullandığınıza göre pentest yapacaksınız. Parrot'ta da var o araçlar. Gerçi ParrotOS'ta da apt var. Pentest yapacaksanız bir sürü seçenek var tek Kali ve ParrotOS yok aslında.
Kodlab Yayınlarının Bilişim Güvenliği Çalışanları İçin Ücretsiz Uygulamalı Eğitim Videosu İçeren En Güncel Ve İndirimli Kali Linux Kitabı İçin Tıklayın!
www.kodlab.com
Bu kitabı alabilirsiniz. Kodlab iyidir. Aynı kitaba sahibim. Ama tool'ların kullanımını anlatıyor daha çok. Direkt nasıl yapacağınızı öğretiyor.
Kodlab Yayınlarının Bilişim Güvenliği Çalışanları İçin Ücretsiz Uygulamalı Eğitim Videosu İçeren En Güncel Ve İndirimli Kali Linux Kitabı İçin Tıklayın!
www.kodlab.com
Bu kitabı alabilirsiniz. Kodlab iyidir. Aynı kitaba sahibim. Ama tool'ların kullanımını anlatıyor daha çok. Direkt nasıl yapacağınızı öğretiyor.
Benim üslübumda bir şey yok sadece yardım istedim ve forumu kullandım ama yardım etmek yerine onun aksine bana yeni kullanıcılara önerilmez diyorsun her kullanıcı bir zaman yeniydi?