Kali Linux Boot olarak gözükmüyor

Makaleler
4
Şimdi sıkıntı şöyle ben Dual Boot olarak Kali Linux kurdum ve sonradan BIOS'a baktığımda Windows gözükmüyordu Kali Linux'den Windows portable indirdim USB'ye kurdum ve EFI'yi kontrol ettim ama EFI silinmişti bende Windows'u tekrar kurdum bu kezde Kali Linux gitti EFI'yi kontrol ettim ama bir sorun yok sorunu bayağı çözmeyi denedim ama bir çözüm yolu bulamadım USB'ye Kali Linux Live indirdim çünkü Kali Linux dosyalarına erişemiyorum Windows Kali Linux diskini görmüyor Kali Linux için diskimi bölüp 102 GB'lık bir alan oluşturdum ve oraya kurulumu yaptım diskin diğer bölümünde ise dosyalarım var bu sorunun çözümünü bilen var mı?

Tamam haklısın o zaman. Ben yaptığımda sadece bir tanesi kullanılıyor bu arada.

Peki sistem hangisini bağlaması gerektiğine nasıl karar veriyor acaba? O kadar biliyorsun madem bunu da cevapla.
O kadar biliyorsun 1 tanesini kullandıgına nereden bakiyoruz? Hadı cevapla.

Tamam haklısın o zaman. Ben yaptığımda sadece bir tanesi kullanılıyor bu arada.
Peki sistem hangisini bağlaması gerektiğine nasıl karar veriyor acaba? O kadar biliyorsun madem bunu da cevapla.

Okuyun, okuyun, okuyun. Teknoloji daima gelişir ve değişir.

Şimdi der bu yalan falan filan :D.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

YouTube

You can have multiple EFI system partitions on the same disk. The Windows instal... | Hacker News Bak bilgi karmaşasını göstermek adına, orada EasyBCD'nin yazarı olduğunu iddia eden vatandaşta tam tersini söylüyor. Birden fazla /Boot olabilir ancak bir tane EFI olmak zorunda demiş. Okuyarak bir yere varamıyoruz demek ki.

Şimdi der bu yalan falan falan :D.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

YouTube

https://support.microsoft.com/en-us...more-than-one-efi-system-partition-is-present
O videoyu kendin izle kardeşim.

YouTube

Bir kurulumda 5 partisyon kaybedene bu yakışır.

YouTube

/ Partisyonu olmadan kurulum yapabileceğini sanan adam gelmiş benimle Linux tartışıyor. Ulan daha neler göreceğiz be.

Son düzenleme:
You can have multiple EFI system partitions on the same disk. The Windows instal... | Hacker News bak bilgi karmaşasını göstermek adına, orada Easybcd'nin yazarı olduğunu iddia eden vatandaşta tam tersini söylüyor. Birden fazla /Boot olabilir ancak bir tane EFI olmak zorunda demiş. Okuyarak bir yere varamıyoruz demek ki.

https://support.microsoft.com/en-us...more-than-one-efi-system-partition-is-present

/ Partisyonu olmadan kurulum yapabileceğini sanan adam gelmiş benimle Linux tartışıyor. Ulan daha neler göreceğiz be.

İlk kurulumda çalışıyordu diyorum kardeşim Windows kurulumundan sonra silindi diyorum ahh daha neler göreceğiz beee vallahi senin ile tartışmak istemiyorum daha fazla :D.
You can have multiple EFI system partitions on the same disk. The Windows instal... | Hacker News bak bilgi karmaşasını göstermek adına, orada Easybcd'nin yazarı olduğunu iddia eden vatandaşta tam tersini söylüyor. Birden fazla /Boot olabilir ancak bir tane EFI olmak zorunda demiş. Okuyarak bir yere varamıyoruz demek ki.

Hem zaten ben önerilen ayarlar ile kurulumu yapıyorum her şeyi kendi yapıyor :D yani / önceden vardı Windows kurulumundan sonra yok oldu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı