Kali Linux Busybox v1.35.0 hatası

Mehmet0121

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben USB cihazımdan Kali Linux'u Live olarak kullanıyordum ve bir müddet sonra fark ettm ki Rufus'tan diske yer ayırmamış yani yaptıklarımı kayıt etmiyordu ben de tekrar sıfırladım ve 5 GB'lık bir alan ayırdım. Aslında daha çok ayıracaktım (128 GB USB) ama Rufus'ta hata alıyordum. 5GB oldu fakat işletim sistemine girdğim zaman aşırı yavaştı ben de rahatsız olup tekrar eski halinde Live olarak kullanmak istedim.

Rufus'a tekrar gidip Setup'u ekledim ve USB'ye yer ayırtmadan yazdırdım. Önce bazı hatalar aldm ve ben de Windows CMD yoluyla USB'ye format attm NTFS olarak bu sefer Rufus'tan NTFS olduğu için hata aldm. Ben de Rufus'tan FAT32 yaptım ve Linux'u yazdırdım fakat BIOS görmemeye başladı. Bu hatayı da hallettim bir şekilde. USB'ye giriş yapıyordum ve Live kısmını seçiyordum (diğerlerini de denedim) fakat işletim sistemine giremiyorum.

Attığım SS'lerdeki gibi bir panele gidiyorum ve internetten baktığım bütün kodları denedim ama hiçbiri çalıştırmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet öyle bir sorun var. Büyük GB flash belleklerde alan ayırdığım zaman bende de donma oluyor ve kullanılmaz oluyor. Bir tek 16 GB flash belleğimde olmuyordu.

Evet öyle bir sorun var. Büyük GB flash belleklerde alan ayırdığım zaman bende de donma oluyor ve kullanılmaz oluyor. Bir tek 16 GB flash belleğimde olmuyordu.

32'de de olmuyor.
SanDisk Cruzer Blade 32 GB'de sorunsuz kullandım Kali Live'yi uzun bir süre hem de.

Başka bir flash bellek ile deneme şansınız var mı?

Trendyol'da Kingston 32 GB bir flash bellek gördüm 70lira civarıydı almadım ama isterseniz bulup link atabilirim.

Ben 64 GB'lık 2 adet flash bellekte denedim. Biri SanDisk diğeri Kingston onlardada donma oldu.

Hatamı çözdüm teşekkürle kanka ben Kali Linux kayıtlı olan işletim sistemine tıklayınca BIOS ayarlarında bir şeyler değişmiş ondan kaynaklı. BIOS ayarlarını hallettim şu an giriyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…