Kali Linux "CD'den medya okunurken bir hata ile karşılaşıldı." Hatası

Makaleler
2
Merhabalar herkese. Dell 7577 laptopa sahibim. İçerisine dual boot ile Kali Linux kurmaya çalışıyorum ödev için. Fakat USB'ye sorunsuz yazdırdığım Kali, USB boot olduktan sonra "CD'den medya okunurken bir hata ile karşılaşıldı." gibi bir hata alıyorum. USB yi çıkartıp tekrar takma olayı vardı onu da yaptım ama düzelme yok. Sanal makineye kurabiliyorum ama Dual Boot ile yapmam gerekiyor. Ne ISO dosyasında ne de USB bellekte bir sıkıntı yok. BIOS'da Secure Boot seçeneği kapalı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi programı kullanıyorsunuz flaş belleğe yazmak için? Kali sürümü güncel mi?
Kali sürümü en son sürüm 64 bit. ISO dosyasını bir çok kez indirdim. Farklı sürümlerini de denedim sonuç aynı. Rufus ile yazdırmayı denedim olmadı, ISO to USB ile yazdırmayı denedim o da olmadı, Universal USB gibi bir program vardı onunla da denedim o da olmadı. Farklı USB denedim yine olmadı. Olmadı da olmadı.

Win32Disk adlı program ile yazarak çözüme ulaşan olmuş, bi' deneyin bakalım sizde de olacak mı.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı