Kali Linux Discord Kurulumda Hata

xGhostx

Centipat
Daha fazla  
İyi Günler Herkese Discord birdenbire Çöktü Silindi Kali Linux'dan Bende Tekrar Kurmak İstedim tekrar kurunca bu hata ile karşı karşıya geldim...

hata: "dpkg: discord paketi işlenirken sorun yaşandı (--install): bağımlılık sorunları - yapılandırılmadan bırakılıyor Tetikleyiciler işleniyor: kali-menu (2021.4.0) ... Tetikleyiciler işleniyor: desktop-file-utils (0.26-1) ... Tetikleyiciler işleniyor: mailcap (3.70) ... İşleme sırasında hatalarla karşılaşıldı: discord"​

İyi Günler Herkese Discord birdenbire Çöktü Silindi Kali Linux'dan Bende Tekrar Kurmak İstedim tekrar kurunca bu hata ile karşı karşıya geldim...

hata: "dpkg: discord paketi işlenirken sorun yaşandı (--install): bağımlılık sorunları - yapılandırılmadan bırakılıyor Tetikleyiciler işleniyor: kali-menu (2021.4.0) ... Tetikleyiciler işleniyor: desktop-file-utils (0.26-1) ... Tetikleyiciler işleniyor: mailcap (3.70) ... İşleme sırasında hatalarla karşılaşıldı: discord"​
Deb dosyası ile kurulabiliyor, öyle deneyin. En son ihtimalle de tarball dosyasıyla kurarsınız.

Belki bu işini görür:

Yoksa Flatpak kullanabilirsin:
Kod:
sudo apt update && sudo apt upgrade
sudo apt install flatpak
flatpak remote-add --if-not-exists flathub https://flathub.org/repo/flathub.flatpakrepo
flatpak install discord
Biraz yer kaplar ama Flatseal ile tadından yenmez hale gelir.

Belki bu işini görür:

Yoksa Flatpak kullanabilirsin:
Kod:
sudo apt update && sudo apt upgrade
sudo apt install flatpak
flatpak remote-add --if-not-exists flathub https://flathub.org/repo/flathub.flatpakrepo
flatpak install discord
Biraz yer kaplar ama Flatseal ile tadından yenmez hale gelir.
Flatpak versiyonu ile BetterDiscord çalışmıyor aslında, ancak mantıklı bir yöntem. (y)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı